Obavijesti

Sport

Komentari 66

Modrić: Zbog Mourinha sam bio spreman čekati do kraja

Modrić: Zbog Mourinha sam bio spreman čekati do kraja
2

Čekao sam iz minute u minutu da se nešto dogodi, napokon se dogodilo kad su mi sve javili. Ne mogu vam opisati kako sam se osjećao, kaže Luka za Real M. TV

VIDEO

Po dolasku na Santiago Bernabeu Luka Modrić nije imao sekunde odmora. Prvo se predstavio navijačima u dresu pa je odradio konferenciju za novinare nakon čega je dao svoj prvi intervju u dresu Real Madrida za klupsku televiziju.

Dobrodošao. Sigurno si jako uzbuđen što si potpisao za najveći klub na svijetu.

- Jako sam sretan što sam u najvećem klubu na svijetu punom spektakularnih igrača i sa najboljim svjetskim trenerom. Nisam mogao tražiti ništa više.

Kakva su ti posljednja 24 sata prošla, poprilično ludo?

- Bome jesu. Čekao sam iz minute u minutu da se nešto dogodi, napokon se dogodilo sinoć (nedjelja op.a.) kad su mi sve javili. Ne mogu vam opisati kako sam se osjećao. 

Ovo je novo razdoblje za Real Madrid, koji sezonu počinje kao prvak nakon prijašnje kampanje pune uspjeha i rekorada. Što to tebi predstavlja obzirom da dolaziš u ovako uzbudljivo vrijeme?

- Jako mi puno znači, jer kao što sam već rekao, ovo je velik klub. Prošla sezona bila je sjajna i vjerojatno će se ponoviti i ove sezone u borbi za španjolski naslov. Ovo je klub koji se bori za sve moguće titule. Zbog toga sam ponosan te mi je čast što sam u ovom klubu. Nadam se da ću uspjeti pomoći momčadi da osvoji što više naslova.

Jose Mourinho je inzistirao da se transfer zgotovi. Što ti znači kad se najbolji trener na svijetu bori da tebe potpiše?

- Nevjerojatno je da te tako dobar trener želi. Štoviše, bio sam spreman čekati do posljednjeg dana kako bih došao ovdje. Dugujem mu sve i želim igrati za njega i momčad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta