Sport

Komentari 6

Moharrami 'out' i za Krasnodar, nova prilika Petru Stojanoviću?!

Moharrami 'out' i za Krasnodar, nova prilika Petru Stojanoviću?!

Sadegh Moharrami pauzirat će oko dva mjesecazbog kontuzije desnog koljena, Luke Ivanušeca na travnjaku neće biti desetak dana, dok će Mario Gavranović preskočiti subotnji dvoboj sa Šibenikom

Najveći hrvatski derbi donio je Dinamu veliko zadovoljstvo i nova tri boda, ali i dodatne probleme za nastavak sezone. Zoran Mamić je protiv Hajduka za nadolazeći susret sa Šibenikom ostao bez čak tri igrača - Sadegha Moharramija, Luke Ivanušeca i Marija Gavranovića...

Najteža situacija dogodila se sa Sadeghom Moharramijem koji je “osjetio” koljeno, tu se strahovalo i na težu ozljedu. Ipak, Moharramija kontuzija desnog koljena izgleda bolje od očekivanoga, pa će Iranac van stroja biti oko dva mjeseca. No, Zoran Mamić neće ga imati na raspolaganju protiv Krasnodara, pa bi novu priliku na desnom boku trebao dobiti Petar Stojanović koji u prve tri utakmice drugog dijela sezone niti jednom nije bio u zapisniku?!

Opet, u defenzivnijoj taktičkoj varijanti, pogotovo za europski dvoboj u Rusiji, na desnom boku može zaigrati i Kevin Theophile-Catherine. Francuski branič je kao desni bek odradio veći derbija s Hajdukom, no Stojanović je zdrav i spreman, sigurno i dodatno motiviran kako bi se vratio u početni sastav. A prvu priliku za dokazivanje imat će već protiv Šibenika. 

Luka Ivanušec će zbog ozljede aduktora pauzirati 10-ak dana, sigurno preskočiti domaće dvoboje sa Šibenikom i Lokomotivom, a vrlo vjerojatno i dvoboj s Istrom. U Dinamu s njim ne žele riskirati, već svog veznjaka imati potpuno zdravog i spremnog za derbi s Osijekom koji je na rasporedu 13. veljače. Mario Gavranović će zbog, ipak lakših problema, preskočiti samo dvoboj sa Šibenikom, pa će u napadu Dinama i za vikend biti nezamjenjivi Bruno Petković.

Najčitaniji članci