Obavijesti

Sport

Komentari 53

Moj dečko šampion: Wawrinka izljubio Donnu nakon pobjede

Moj dečko šampion: Wawrinka izljubio Donnu nakon pobjede
8

Stan Wawrinka osvojio je US Open, a titulu je proslavio poljupcem s Donnom Vekić. Za svoju dragu fotografirao se i u dresu NK Osijeka i pozvao navijače da se učlane u klub

VIDEO

Stan Wawrinka novi je kralj US Opena. Švicarac koji je u finalu srušio Novaka Đokovića treći Grand Slam proslavio je s djevojkom Donnom Vekić, hrvatskom 20-godišnjom tenisačicom, s kojom je tek nedavno prvi put izašao u javnosti. 

Švicarac je nakon pobjede protiv prvog igrača svijeta otišao do lože gdje je bio njegov tim. Tamo ga je čekala i Donna Vekić koju je Stan zagrlio i poljubio pred kamerama.

Hvala svima koji me trpe

- Ne mogu vjerovati da sam osvojio US Open. Nisam došao ovdje s velikim očekivanjima, ali kad god igram vjerujem u pobjedu. Hvala svima koji su uz mene, mom timu, svima koji su sad tu. Hvala vam što me trpite - rekao je Stan Wawrinka.

Među onima koji ga trpe bila je i Donna koja je vrisnula od sreće kad ju je Stan zagrlio.

Iako nikad nisu potvrdili, a niti demantirali vezu, lijepa Osječanka i 12 godina stariji Švicarac prvi su se put zajedno pojavili na crvenom tepihu uoči Wimbledona.

To je bila neslužbena potvrda veze, a ovaj javni poljubac nakon pobjede na US Openu i službena je potvrda da su Hrvatica i Švicarac par.

- Šampion. Ponosna sam - napisala je Donna Vekić iznad fotografije na Twitteru kojoj je sa Stanom i trofejem pobjednika US Opena.

Švicarac je slavio protiv Novaka Đokovića 6-7 (1), 6-4, 7-5, 6-3.

Wawrinka je bio u braku s modelom Ilham Vuilloud s kojom ima i maloljetnu kćer, a švicarski mediji prošle godine pisali su kako je jedan od razloga za rastavu bila Donna Vekić koja je imala 18 godina kad se Stan zaljubio u nju.

Švicarac se za svoju dragu fotografirao u dresu NK Osijeka te je pozvao navijače da se učlane u klub. Donnin otac jedan je od članova uprave u osječkom prvoligašu, a Wawrinka je bez pogovora odradio snimanje.

Sad kad je moderno, svi navijaju za Osijek :D Di su bili zadnjih godina hehe

Posted by NK OSIJEK on 12. rujna 2016
WTA Pre Wimbledon Party - London Vincent Kessler/Reuters/PIXSELL Davor Javorovic/PIXSELL

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 53

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Portal koji prati Manchester City ocijenio je sve igrače. Iznenadit će vas ocjena Jošku Gvardiolu...
NIJE ODUŠEVIO

Portal koji prati Manchester City ocijenio je sve igrače. Iznenadit će vas ocjena Jošku Gvardiolu...

Najveću ocjenu dobio je Phil Foden, čak 9,5 od mogućih 10. Iza 23-godišnjeg Engleza je sjajna sezona s 19 golova i osam asistencija u 35 utakmica, a proglašen je i najboljim igračem Premier lige