Obavijesti

Sport

Komentari 14

'Moj junak, moje srce i duša, moj Karlo je uspješno operiran'

'Moj junak, moje srce i duša, moj Karlo je uspješno operiran'
2

Dragi prijatelji, moj junak, moje srce i duša, moj Karlo danas je uspješno operiran. Hvala dr. Biliću i njegovom timu, te svim djelatnicima bolnice u Draškovićevoj, napisao je Davor Sokač

Tjedan dana nakon stravične nesreće na Staru godinu, Karlo Sokač (18) mladi golman iz Križevaca, drugi je put operiran, u KBC-u Sestre milosrdnice.

Pokretanje videa ...

- Dragi prijatelji, moj junak, moje srce i duša, moj Karlo danas je uspješno operiran. Ne znam kojim riječima bi vam zahvalio na molitvama koje su upućene dragom Bogu, na podršci koju ste mi dali, na savjetima, na svemu. Veliko vam hvala još jednom. Posebno se zahvaljujem dr. Biliću i njegovom timu, te svim djelatnicima bolnice u Draškovićevoj - objavio je u srijedu Karlov otac Davor.

Karlo Sokač je stradao deset minuta prije ponoći na Staru godinu. BMW-om bjelovarskih registarskih oznaka upravljao je godinu dana stariji mladić, koji nema položen ispit.

Nakon dva dana, Karla su probudili iz inducirane kome te je s roditeljima kontaktirao mimikom, jer još ima smetnji pri govoru.

Vozač je nakon uhićenja i kriminalističkog istraživanja pušten na slobodu gdje će čekati poziv Općinskog državnog odvjetništva iz Bjelovara, zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće s teško ozlijeđenom osobom.