Obavijesti

Sport

Komentari 12

'Moja kćer se totalno pogubila u slavi i lovi, ne razgovaramo'

'Moja kćer se totalno pogubila u slavi i lovi, ne razgovaramo'
2

Moja druga kćer, Wanda... Ona više ne zna, kao njena sestra Zaira, misliti na druge i biti empatična. Na žalost, Wanda se pogubila u slavi i novcu, požalio se otac Wande Icardi, Andres Nara

VIDEO

Andres Nara ima dvije kćeri. Sa jednom ima klimav, a sa drugom nikakav odnos. Priznaje da je griješio kao otac i suprug, ali ističe da ni njegova žena nije bila bezgrešna, a i da mu je jedna kćer ipak bolja i normalnija.

Pokretanje videa...

Wanda Nara 00:31

Andres je otac Wande Nare tj. Wande Icardi. Argentinske TV 'valette' i glumice te nogometne menadžerice koja vodi karijeru i financije svog mlađahnijeg supruga Maura Icardija koji je otac njihovo dvoje (od njenih ukupno petoro) djece.

Muž Mauro je na posudbi iz Intera u PSG, tata Andres se za argentinski Radio Mitre požalio na svoj život, djecu i majku te djece.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jedna kćer, Zaira, u lice mi je nekoliko puta rekla što mi zamjera, razgovarali smo, iskreni smo jedno prema drugome i premda još trebamo raditi na odnosu mi taj odnos kćeri i oca imamo. Jer Zaira se pokušala staviti u moju kožu, bila je empatična - pričao je Andres Nara u eter Radija Mitre.

- Moja druga kćer, Wanda... Ona to više ne zna, staviti se u tuđu kožu, misliti na druge. Trebala bi učiti od svoje sestre, ali nije svjesna koliko griješi. Na žalost, moja se Wanda pogubila u slavi i novcu koji su došli sa vezom i brakom sa Icardijem.

Ćaća Andres je gorko razočaran time što već godinama nema nikakvu relaciju sa rođenom kćerkom (nekako su te smetnje na vezama koincidirale sa njenom vezom s Icardijem).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chivito uruguayo 🇺🇾en Milán #gordita 😋

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

- Wanda me javno kritizira iako sam i sam priznao da nisam uvijek bio otac i suprug kakav sam trebao biti, ali... Uvijek sam ju branio i danas bi razbio glavu bilo kome tko preda mnom zucne i jednu ružnu riječ o njoj. No Wanda kod mene vidi samo greške, a za greške njene majke je slijepa - rekao je Andres Nara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grazie a tutti .. GF vip ❤️🎥

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Tata koji baš nije uvijek bio uz svoju djecu dok su odrastala, a nije baš bio ni najvjerniji suprug Nori Colosimo na kraju je rekao:

- Nikada nisam pitao Zairu ili bilo koga drugog da mi pomogne u tom odnosu sa Wandom. Tako je, kako je. Najvažnije je da mi je dijete sretno i da su njena djeca sretna. Ali bojim se da se pogubila u toj svojoj slavi i svom tom novcu kojeg ima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Starting this 2020 with love ❤️ @wanda_icardi

A post shared by Μαυʀɸ Iϲαʀδι (@mauroicardi) on

Inače, Wanda je prije veze i braka sa Maurom Icardijem bila u braku sa još jednim argentinskim nogometašem, Maxijem Lopezom, i to dok su Maxi i Icardi igrali u istoj momčadi, Sampdoriji. Sa Icardijem ima dva sina, a sa Maxijem tri kćeri.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

21:32
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska