Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Mora mirovati: Zlatko Mateša iz Barcelone je stigao na Rebro

Zbog zadovoljavajućeg zdravstvenog stanja predsjednik HOO-a Zlatko Mateša napustio je Barcelonu u kojoj je operiran te je prebačen na pregled u KBC Rebro

Petar Glebov/Pixsell
Foto: Petar Glebov/Pixsell
3 komentara

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora  Zlatko Mateša napustio je u četvrtak Barcelonu, u kojoj je podvrgnut operaciji srca te je prebačen u zagrebački KBC Rebro. Čelnom čovjeku HOO-a liječnici su utvrdili da mu je stanje stabilno i dobro pa su ga pustili iz bolnice u kojoj 29. rujna operiran. Mateša je po dolasku u Zagreb obavio kontrolni pregled u KBC Rebro.

Mateši je dan ranije naglo pozililo u Andori, a kako se tamo nisu mogle obaviti potrebne pretrage prebačen je u Barcelonu u kojoj su mu ugradili pet premosnica.

Zbog zahtjevnog zahvata Mateša mora neko vrijeme mirovati kako mu se zdravstveno stanje ne bilo narušilo, a zbog novonastale situacije kandidatura za novi mandat predsjednika u HOO-u ovisi o daljnjem napretku opravka.

Zbog toga je termin Izborne skupštine prebačen s 22. listopada na 12. studenti. Mateša je u lovu na četvrti mandat u HOO-u.

Naši partneri pišu
Message