Sport

Komentari 169

Kalinić: Pa ovo je sramota! I za mene i za cijelu momčad. Nisu nam stvorili šansu, a izbacili nas

Kalinić: Pa ovo je sramota! I za mene i za cijelu momčad. Nisu nam stvorili šansu, a izbacili nas

Teško je shvatiti i objasniti kako se dogodilo toliko loših stvari tijekom jedne utakmice, kazao je nakon poraza njegove momčadi u kazahstanskom Kostanayu trener Hajduka Jens Gustafsson

Trener Hajduka Jens Gustafsson teško je pronalazio riječi kojima bi opisao ono što se dogodilo njegovoj momčadi, koja je u 120 minuta u Kostanayu primila četiri gola i ispala iz drugog pretkola kvalifikacija za Konferencijsku ligu od malo poznatog Tobola.

POGLEDAJTE VIDEO: Hajduk ispao od Tobola

 - Teško je shvatiti i objasniti kako se dogodilo toliko loših stvari tijekom jedne utakmice - kazao je Gustafsson i nastavio: 

 - Imali smo kontrolu utakmice do prvoga gola, totalnu kontrolu utakmice. Nesretno smo primili taj prvi gol, pokušali smo mijenjati strukturu igre, ali smo primili i drugi gol... Dogodilo se puno loših stvari, nekako smo se vratili na kraju regularnog dijela, ali u produžetcima se svašta može dogoditi, utakmica može otići na jednu ili drugu stranu.

- Na koncu su oni slavili, a nama ostaje veliko razočaranje. Nikad nam se ovo nije smjelo dogoditi... Moramo naći načina da nastavimo dalje nakon ovoga velikog razočaranja. Kao i u prvoj utakmici tako smo i u ovoj propustili neke velike prilike. Moramo naći načina i napredovati i rasti kao momčad. Razočaranje je veliko, trajat će to dan ili dva, ali moramo vratiti fokus već za nedjelju, za utakmicu protiv Šibenika.

Lovre Kalinić bio je puno otvoreniji i kritičniji...

- Ovo je velika sramota, kako za mene osobno, tako i za ostatak ekipe. Nedopustivo je jednoj ozbiljnoj momčadi da se događaju takve rupe u igri, toliko neodgovornosti. Moramo se izdignuti iz svega i nastaviti raditi - rekao je kapetan Hajduka.

- Nije lako pomiriti se s ovakvim porazom protiv momčadi koja ti ne stvori ni jednu ozbiljnu šansu, a izbaci te iz Europe. Krenut ću od sebe, kao kapetan i lider moram dati puno više. To ću i napraviti. I želim se ispričati svim navijačima Hajduka na ovih ružnih 120 minuta. Moramo dignuti glavu i u nedjelju pobijediti Šibenik.