Obavijesti

Sport

Komentari 5

'Mou, vrati Balea iz Reala i za sva vremena si kupio navijače'!

'Mou, vrati Balea iz Reala i za sva vremena si kupio navijače'!
1

Mourinho je u svojoj trenerskoj karijeri sam osvojio više trofeja nego Tottenham u 137 godina klupskog postojanja, a vraćanjem Balea iz Madrida odmah bi 'kupio' navijače Spursa

VIDEO

Mauricio Pochettino prije pola godine je Tottenham odveo do finala Lige prvaka pa dobio 'pedalu', a klub je doveo trenera koji sam ima više trofeja nego Tottenham u cijeloj svojoj 137-godišnjoj povijesti.

Pokretanje videa...

00:41

Jose Mourinho je nakon Porta, Chelseaja, Intera, Reala i Man Uniteda preuzeo i treći engleski klub u svojoj čudesnoj karijeri. Mou je osvojio 20 velikih trenerskih trofeja, Tottenham ih ima 17, a zadnji su uzeli prije 28,5 godina (FA Cup 1991.).

Pochettino je Tottenham vratio u vrh engleskog i europskog nogometa i to - sa malim ili nepostojećim fondom za prijelazne rokove jer je klub gradio i sagradio svoj novi velebni stadion.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ove se sezone igra Pochettinove momčadi raspala, Tottenham je doveo trenera pobjednika, a sada se čeka prva veća reakcija navijača kojima veliki Portugalac dosad, najblaže rečeno, nije bio baš simpatičan, kao trener rivala sa Stamford Bridgea i Old Trafforda.

Bale provocirao u fešti: 'Wales. Golf. Madrid. Tim redoslijedom'
Bale provocirao u fešti: 'Wales. Golf. Madrid. Tim redoslijedom'

Tottenhamove legende Harry Redknapp i Michael Dawson upravo su se te priče dotakli za silno slušani TalkSport pa Mourinho u eter dali savjet za 'instant-kupnju' navijačke naklonosti:

- Gareth Bale je nezadovoljan u Realu, Real se još od ljeta želi rastati s Baleom i potez možda ne bi bio jeftin, ali sigurno bi bio vrhunski: neka Mourinho odmah ove zime vrati Balea iz Madrida i navijači će ga obožavati bez obzira na ljubav koju će uvijek imati za Pochettina - rekli su Dawson i Redknapp.

Bale je 2013. prešao iz Tottenhama u Real za 101 milijun eura. Ugovor s madridskim divom veže ga još dvije i pol godine, ali rastanak je izgledan i još se od prošlog ljeta naveliko govori o izglednom i vrlo skorom rastanku velškog majstora i 'kraljevskog' kluba.

Bale u Real došao dva mjeseca nakon što je Mourinho okončao svoju trogodišnju eru na Realovoj klupi, a Portugalac je Velšanina želio, ali nije uspio dovesti i u 2,5 godine stolovanja u Man Unitedu.

Pokretanje videa...

02:56
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića