Obavijesti

Sport

Komentari 10

Mourinho gledao pobjedu Srba, crnogorski navijači se potukli

Mourinho gledao pobjedu Srba, crnogorski navijači se potukli
1

Vatreno je bilo prije početka same utakmice kada su se međusobno potukli navijači Crne Gore na domaćoj tribini. Sve se to dogodilo unatoč velikom osiguranju koji su bili angažirani da spriječe moguće nerede...

VIDEO

Vatreno je bilo u povijesnoj utakmici u Podgorici između Crne Gore i Srbije. Srbi su pokazali veću kvalitetu i zasluženo pobijedili 2-0. Slavili su 2:0 pogocima Mitrovića s bijele točke (18.) i iz igre u 81.

Vatreno je bilo prije početka same utakmice kada su se međusobno potukli navijači Crne Gore na domaćoj tribini. Sve se to dogodilo unatoč velikom osiguranju i brojnim policajcima koji su bili angažirani da spriječe moguće nerede između domaćina i gostiju.

Utakmica je s tribina pratio trener Manchester Uniteda Jose Mourinho koji je navodno došao vidjeti što Sergej Milinković Savić zna s loptom, no nije se baš usrećio. Igrač Lazija je igrao samo zadnjih deset minuta. Mou se na tribinama nalazio u društvu dvije crnogorske legende, Predraga Mijatovića i Dejana Savičevića.

Kosovo je svladalo Maltu 3:1, a dinamovac Rrahmani odradio je svih 90 minuta...

Utakmica večeri, barem nominalno, bio je dvoboj Poljske i Portugala. Jedini susret iz A kategorije u Ligi nacija. No, Poljaci i Portugalci su se potrudili da i u praksi to bude najbolja nogometna partija ove večeri.

Čak pet pogodaka vidjeli su gledatelji u Chorzowu, a puni plijen na kraju je pripao gostima. Slavio je Portugal 3:2 i to nakon preokreta!

Naime, poveli su domaćini. Naravno, tko će drugi zabiti nego Piatek koji je fantastičnu formu u Genoinom dresu donio i u reprezentaciju. Doveo je Poljake u vodstvo u 18. minuti, ali već do poluvremena su Portugalci bili u prednosti.

Još jedan "vruć" napadač u ovoj sezoni nije propustio upisati se u strijelce. Sevillin Andre Silva donio je izjednačenje u 31., da bi Glik autogolom u 43. prebacio lopticu na portugalsku stranu.

Početkom drugog dijela Portugal je povećao prednost preko Bernarda Silve koji je zabio u 52., da bi Poljaci do kraja uspjeli tek ublažiti poraz golom Blaszczykowskog u 77. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu