Obavijesti

Sport

Komentari 46

Mourinho gubi sve konce: Za poraz su krivi igrači, suci, VAR

Mourinho gubi sve konce: Za poraz su krivi igrači, suci, VAR
1

Manchester United izgubi je od West Hama 3-1, što je najlošiji start u sezonu od 1989. godine. Nadalje, dva razlike nisu izgubili od West Hama još od 1982. godine, kad su za Dinamo igrali Kranjčar, Mlinarić, Zajec...

VIDEO

Dobra vijest za navijače West Hama je da je Manchester United i nakon zaostatka od dva gola nastavio u istoj formaciji. Loša vijest za navijače Uniteda je da je Manchester United i nakon dva gola zaostatka nastavio igrati u istoj formaciji. Tako su se šalili bivši engleski nogometaši na Twitteru dok se Jose Mourinho držao za glavu. A sve je izgledalo tako obećavajuće za Portugalca. Išao je u goste West Hamu, koji je u posljednjih 19 utakmica s Unitedom pobijedio samo jednom. Gotovo da ne može bolje... No izgubio je 3-1.

- Ovo ništa ne valja. Momčadi nedostaju dvije stvari, zalaganje i kvaliteta. Bit će ovo teška sezona za United - složili su se Paul Scholes i Rio Ferdinand, legende Manchester Uniteda. 

A da ništa ne valja pokazuje i statistika. U prvih sedam kola Manchester United osvojio je samo 10 bodova. Posljednji put takav start imali su davne 1989. godine. U to vrijeme Mourinho je imao 26 godina, učio je strane jezike i potajno se nadao da će negdje dobiti posao prevoditelja. Nadalje, West Ham nije pobijedio Uniteda s dva gola razlike još od 1982., kad su Velimir Zajec, Cico Kranjčar i Marko Mlinarić donijeli naslov prvaka Jugoslavije Dinamu.

- Napravili smo odličan posao, a United me ne zanima. Imaju pregršt problema, ali to nema veze s nama. Mi smo išli na pobjedu jer smo znali da ih možemo pobijediti - rekao je Marko Arnautović.

Jose Mourinho, sada je već očito, gubi sve konce i pitanje je koliko će još biti menadžer Uniteda. Prvo je protiv Wolverhamptona odigrao 1-1, potom je u Kupu ispao od drugoligaša Derby Countyja, kojeg vodi Frank Lampard, da bi sad izgubio i od West Hama, koji ove sezone na svom travnjaku u prvenstvu nije imao niti jednu pobjedu. Naravno, već po običaju, Mourinho će uvijek naći krivca.

- Novinari i navijači tražili su da igra Anthony Martial. Mjesecima već čitam i slušam kako je Martialu mjesto ispred Alexisa Sancheza. Evo, danas je igrao Martial od prve minute i vidjeli ste kako je završilo - odmah je Mourinho našao krivca za poraz.

Istina, Martial nije bio dobar, uostalom, zamijenjen je u 71. minuti, no svaliti sve problema na njegova leđa ipak je kukavički. No, nije Martial jedini krivac.

- Prvi gol je bio čisti ofsajd, ali nema VAR-a. Kasnije je sudac pogriješio jer nije sudio prekršaj nad Rashfordom.

Eto, tako kaže Mourinho. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu
VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!
KAO MLADIĆ

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!

Nakon kornera koji je rezultirao kontrom Bavaraca, čudesni je trk potegnuo Luka Modrić jer je to bila velika šansa gostiju za odlazak na 2-0 i praktički završetak utakmice. Ali, sve je spasio kapetan 'vatrenih'