Obavijesti

Sport

Komentari 5

Mourinho: Kad igramo protiv Intera, izgledamo kao go*na

Mourinho: Kad igramo protiv Intera, izgledamo kao go*na

Želim znati zašto smo se protiv Milana us*ali u prvih 10 minuta. Svi vi, nitko nije isključen iz ovoga. Najveća mana koju čovjek može imati je manjak osobnosti, nedostatak muda, rekao je Mourinho

VIDEO

Inter je na krilima fantastičnog hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića svladao Romu 2-0 te se plasirao u polufinale ovogodišnjeg talijanskog Kupa. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ivan Perišić

Pokretanje videa...

Ivan Perišić 01:55

Već u drugoj minuti susreta, Inter je golom Edina Džeke kojemu je Perišić asistirao, a za pobjedu je u 68. minuti zabio Čileanac Alexis Sanchez. 

Dva dana kasnije, talijanski list Corriere della Serra objavio je kako je Mourinho kompletno izgubio živce u svlačionici te je opleo po svima. 

"Mourinho te večeri nikoga nije štedio, nogometaše, pomoćnike ni osoblje, svi su bili u prostoriji. Mourinho nije više, kao i obično, bio zaštitnik svojih kolega. Bio je ljut kao nikad. Samo dva sata ranije izašao je na stadion kluba s kojim je doživio ogroman uspjeh, a navijači su mu pokazali poštovanje", pišu Talijani nakon čega su naveli što je trener Rome nakon poraza rekao igračima:

Internazionale v AS Roma - Coppa Italia - Quarter Final - Giuseppe Meazza

"Ne znam zašto, kad igramo protiv Intera, izgledamo kao go*na prvih deset minuta. I želim znati zašto smo se protiv Milana us*ali u prvih 10 minuta. Svi vi, nitko nije isključen iz ovoga. Želim znati zašto ste se dvije godine protiv velikih klubova pokazivali kao mali. Ako smo mali, suci će nas vidjeti kao male", rekao je pa dodao:

"Najveća mana koju čovjek može imati je manjak osobnosti, nedostatak muda. Ako se bojite ovakvih utakmica, idite igrati u Serie C, gdje nema jakih momčadi ni velikih stadiona, nema pritiska. Vi ste ljudi bez muda, najgora vrsta ljudi".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu