Obavijesti

Sport

Komentari 48

J. Mourinho: Imali smo sreće; Rodgers: Još smo uvijek u igri

J. Mourinho: Imali smo sreće; Rodgers: Još smo uvijek u igri
1

Imali smo sreće. Pobijedili smo tijesno. Razlika između pobjednika i gubitnika je mala, a igrači se poput čudovišta bore do posljednje sekunde, rekao je Mourinho...

VIDEO

Chelsea je na svom Stamford Bridgeu slavio protiv Liverpoola rezultatom 2-1 i tako 2013. godinu zaključio na trećem mjestu s dva boda zaostatka za vodećim Arsenalom i samo bodom manje od drugoplasiranog Manchester Cityja, a 'skromni' Jose Mourinho je nakon velikog trijumfa svoje momčadi zasluge pripisao sreći. 

- Imali smo sreće danas. Pobijedili smo tijesno. Razlika između pobjednika i gubitnika je mala, a igrači se poput čudovišta bore do posljednje sekunde - rekao je Mourinho pa se u svom stilu osvrnuo na komentare o suđenju:

- Ako se tko treba žaliti na suđenje, onda smo to mi, ali nećemo jer smo pobijedili. Nismo dobili čisti penal nakon starta Lucasa na Hazardu - objasnio je Portugalac. 

'Možemo se nositi sa svima'

S druge pak strane nesretan je bio trener 'redsa', Brendan Rodgers koji je prilično nesretno ostao bez bodova u dva derbija za redom, jer ga nisu 'pomazile' niti sudačke odluke, a niti činjenica da mu u dvije ključne utakmice zbog ozljede nisu mogli igrati Steven Gerrard i Daniel Sturridge. 

- Pokazali smo kako se možemo nositi sa svima. Uz malo sreće možemo se još uključiti u borbu za naslov jer je mala razlika između prvog i petog na ljestvici. Za nas je najvažnije da smo još uvijek u igri - rekao je Rodgers. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače