Obavijesti

Sport

Komentari 2

Mourinho: Nisam sretan u Italiji, ali ne idem u Real M.

Mourinho: Nisam sretan u Italiji, ali ne idem u Real M.
1

Bilo je puno trenutaka tijekom sezone kada sam shvaćao da ovo nije moj dom, da Italija nije zemlja koja me usrećuje u radu, rekao je Jose Mourinho

VIDEO

Trener nogometaša Intera otvorio je dušu nakon svog drugog trijumfa u Seriji A potvrdivši stav klupskog čelništva da će o nastavku suradnje s predsjednikom Massimom Morattijem razgovarati nakon finala Lige prvaka.
- Bilo je trenutaka tijekom sezone kada sam shvaćao da ovo nije moj dom, da Italija nije zemlja koja me usrećuje pri radu - rekao je Mourinho na press-konferenciji:
- S druge strane, mogu reći da stotinu posto nije istina da sam s jednom nogom i polovicom druge u Real Madridu. Naprotiv, nisam ni blizu preuzimanja madridskog kluba.
- Odluku o svojoj budućnosti donijet ću za desetak dana, nakon razgovora s ljudima iz kluba. U ovom trenutku o tome ne želim misliti. Pred nama je veliki tjedan, subotnji finale Lige prvaka. Nakon toga uzet ću 2,3 dana odmora i posve se isključiti. Onda ću odlučiti - najavio je Mourinho.
U tom je duhu i izjava predsjednika kluba Massima Morattija.
- Naravno da želimo zadržati trenera koji ima još važeći višegodišnji ugovor. Ja mu zahvaljujem za sve što je učinio za nas. Dao je srce i dušu da nam omogući trostruku krunu.
- On nije tip čovjeka koji raspravlja o svojoj budućnosti tijekom trajanja sezone. Razgovarat ćemo, dakle, kad ona završi. Poštujem ga i kakvu god odluku donio, suočit ćemo se s njom nakon finala Lige prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!
TRENERSKE PROMJENE U HNL-U

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!

Paolo Tramezzani dobio je bolju ponudu i vrlo vjerojatno napušta Istru 1961. Damir Mišković, pak, u Rijeci želi vidjeti trenutačno najdugovječnijeg trenera u HNL-u, čovjeka koji je zanimljiv i HNS-u

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti
Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?
DOMAĆA KONKURENCIJA

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?

Predsjednik HNS-a i neki klubovi iz HNL-a čestitali su Dinamu na osvajanju trofeja, dok drugi još uvijek šute. Do kraja prvenstva igra se još jedno kolo