Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

Mourinho o Sonovom golu: On je Sonaldo Nazario već odavno

Jedina stvar koja mi pada na pamet je utakmica u kojoj sam imao čast sjediti kraj Sir Bobbyja Robsona, Compostela i Barcelona, 1996. kada je Ronaldo Nazario zabio sličan gol, započeo je Mourinho...

Premier League - Tottenham Hotspur v Burnley
Foto: EDDIE KEOGH
1 komentara

Ma i prije ovoga gola moj ga je sin zvao Sonaldo. Sonaldo Nazario. I on to zaista je, rekao je Jose Mourinho o golčini Sona Heunga-Mina. 

Tottenham izgleda jako dobro pod njegovim vodstvom, a Jose nije štedio hvale svoje momke, a osobito Sona.

- Jedina stvar koja mi pada na pamet je utakmica u kojoj sam imao čast sjediti kraj Sir Bobbyja Robsona. Igrale su Compostela i Barcelona, 1996. kada je Ronaldo Nazario zabio gol jako, jako sličan ovom Sonovom - prisjetio se 'Posebni'.

Premier League - Tottenham Hotspur v Burnley VIDEO: 'JURIŠ' PREKO TERENA Son prešao petoricu pa zabio golčinu u pobjedi Tottenhama

Premier League - Tottenham Hotspur v Burnley | Autor: PAUL CHILDS Foto: PAUL CHILDS

- Nastup, rezultati, golovi. Radost u svlačionici, radost navijača. Ulasci mladih igrača s klupe, debi 17-godišnjeg dječaka. Jako sam sretan. Imali smo teškog protivnika, a mislim da je rezultat bio zbog nas i naše  igre. Nemam niti zamjerku na suca današnje utakmice koji je donio odlične odluke - pohvalio je sve oko sebe Mourinho pa za kraj najavio:

-Dečki će sutra imati slobodan dan nakon dugo vremena i trebaju uživati u tome, zaslužili su nakon ovakve utakmice.

Premier League - Tottenham Hotspur v Burnley | Autor: PAUL CHILDS Foto: PAUL CHILDS

Naši partneri pišu
Message