Obavijesti

Sport

Komentari 81

Jose opet plače: Racingovi su igrači simulirali, izbacili su nas

Jose opet plače: Racingovi su igrači simulirali, izbacili su nas
2

Real je u petom kolu Primere odigrao 0-0 protiv Racing Santandera. Madriđani su jednom pucali u okvir gola protivnika, a Jose je opet optužio protivnike da simuliraju

VIDEO

Moram im čestitati, uistinu znaju provocirati, simulirati, trošiti vrijeme na terenu i držati loptu kod sebe. I to je nogomet. Nitko to ne radi bolje od njih u ligi, ironičan je bio trener Reala nakon poraza od Levantea.

Sinoć je Real Madrid odigrao 0-0 s Racing Santanderom. U četiri dana Real je osvojio samo pet bodova. Portugalska papiga nakon posljednjeg kiksa izjavljuje sljedeće:

- Zbog čestih simulacija Racingovih igrača, nismo uspjeli pronaći pravi ritam igre - rekao je Jose. 

Madriđani su jednom pucali u okvir gola Racinga. Pametnom dosta. Real je i na drugom gostovanju zaredom prosuo bodove, a Mourinho ponovno sve svaljuje na protivnika. S njim na klupi real je u posljednjih 16 mjeseci zaradio 16 crvenih kartona. U 65 utakmica Real u prosjeku dobije crveni karton svaku četvrtu utakmicu.

Ono što bi trebalo zabrinuti Mourinha nisu njegovi protivnici, suci, Barcelona, Unicef ili netko s njegove imaginarne urotničke liste, već samo i isključivo njegova momčad koja ne igra dobro. Sumnjamo da jedan jedini udarac u okvir gola Santandera ima veze sa simulacijom protivničkih igrača kako Jose tvrdi.

Pobuna igrača Reala protiv Mourinha?

Pitanje je dokad će ga trpjeti navijači, jer i njima je već dosta. Španjolski mediji raspisali su se i o pobuni igrača protiv Josea Mourinha i to nakon što je Portugalac optužio Khediru za poraz kod Levantea (dobio je crveni karton op.a.). Jedan od igrača Reala, piše El Pais, rekao je novinarima da Jose od njih traži sustavni pritisak na suca.  

- Preostaje nam jedino da u subotu protiv Rayo Vallecana ponovno krenemo po gol i pobjedu, moramo se vratiti u normalu - zaključio je nakon svega Mourinho.

Španjolski mediji:

Igrači Reala imaju psihičku blokadu kad trebaju pobijediti, piše AS

Madriđani pucaju pod pritiskom, dodaje isti list

Bezidejni Real, situacija je alarmantna, Marca

Real nije impresionirao, loše izgledaju, El Mundo Deportivo

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta