Obavijesti

Sport

Komentari 142

Mourinho: Real je bio očajan! Naša igra je bila negledljiva...

Mourinho: Real je bio očajan! Naša igra je bila negledljiva...
1

"Bila je ovo zaslužena pobjeda Getafea iz jednog razloga: Real je bio očajan! Rezultat me uopće ne iznenađuje s obzirom na ono što sam vidio na travnjaku"

VIDEO

Trener Real Madrida, Jose Mourinho, nije mogao sakriti ljutnju nakon što su njegovi nogometaši pretrpjeli prvi poraz u novoj sezoni Primere i to od gradskog rivala Getafea (2-1).

- Bila je ovo zaslužena pobjeda Getafea iz jednog razloga: Real je bio očajan! Rezultat me uopće ne iznenađuje s obzirom na ono što sam vidio na travnjaku. Naša igra bila je neprihvatljiva i negledljiva – rekao je ogorčeni Portugalac, kojem Barcelona nakon dva kola bježi pet bodova.

- Mogli smo zaostajati i šest bodova da smo izgubili prvu utakmicu protiv Valencije (1-1). No, tamo smo zavrijedili bod jer smo više napravili za pobjedu. Protiv Getafea smo zasluženo izgubili – rekao je Mourinho te zaključio.

- Danas želim s njima samo razgovarati. U svlačionici vlada velika ljutnja svih. Tu čak ni ja ne mogu ništa napraviti. Ponavljam, zasluženo smo izgubili.

Vrijedi spomenuti i da je ponovno nevidljiv bio Mesut Özil, igrač na čije bi mjesto trebao doći hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić. Promašio je prazna vrata s pet metara, a nakon toga je odigrao još niz netočnih dodavanja, a na samom kraju susreta i izgubio živce te nepotrebno gurao protivničke igrače na pod, koji su to iskoristili da bi krali vrijeme. Uz sve to, izgledao je potpuno bez snage na isteku utakmice, što potvrđuje priče da fizički nije ni približno dobar kao hrvatski "motor".

Recimo i da je portugalski branič Fabio Coentrao isključen pred sam kraj susreta, iako je sjedio na klupi za pričuve. Sudac Miguel Lasa optužio ga je, tvrde igrači koji su sjedili pored njega, da je rekao nešto što zapravo nije. Najvjerojatnije mu slijedi suspenzija Španjolskog nogometnog saveza.

Zanimljivo, Real Madrid nikada nije osvojio naslov prvaka Španjolske nakon što je u prva dva kola upisao bod ili nijedan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 142
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...