Sport

Komentari 17

Mourinho uhvaćen na večeri s Marottom: Vraća li se u Inter?

Mourinho uhvaćen na večeri s Marottom: Vraća li se u Inter?

Portugalski trener Jose Mourinho bez posla je već više od dva mjeseca, a ponuda mu ne nedostaje. Odbio je Benficu i neke klubove iz Azije, a talijanski mediji jučer su ga uhvatili na večeri s Marottom

Povratak starom jatu?

Vrijedni reporteri talijanske Tele Lombardije uhvatili su Josea Mourinha na večeri s Interovim sportskim direktorom Beppeom Marottom, a to je bio povod brojnim glasinama o povratku 'Special Onea' u redove 'nerazzurra'.

Mnogi zazivaju njegov povratak u Inter, mjesto u kojem je proveo možda i najljepše dane svoje trenerske karijere. Karizmatični Portugalac bio je obožavam na Apeninima, a još pamtimo njegove, ali i suze nekih igrača kada je nakon trostruke krune (Liga prvaka, Serie A i talijanski Kup) otišao u Real Madrid.

Povratak je vrlo realan jer sadašnji Interov trener Luciano Spalletti nema rezultate koji zadovoljavaju apetite kluba. Spalletti Inter vodi od 2017., a u 70 utakmica njegovi su izabranici pobijedili u samo 36 utakmica, 18 puta su remizirali u 16 puta izgubili.

Lucianu Spallettiju zamjeraju i loše odnose s igračima, a meta jednog takvog obračuna unutar svlačionice bio je i Ivan Perišić koji je tražio transfer u Arsenal pa ga je talijanski trener poslao na hlađenje.

Gubi uzde u klubu, a Mourinho bi ih mogao čvrsto preuzeti u svoje ruke.

Najčitaniji članci