Obavijesti

Sport

Komentari 131

Jose: Ovo je samo "trofejčić", a Barcelona je mala momčad...

Jose: Ovo je samo "trofejčić", a Barcelona je mala momčad...
1

Male momčadi s poteškoćama rade stvari kao što su skrivanje lopte onih dječaka sa strane. A i svi znamo kako završavaju klizeći startovi mojih igrača, kaže Jose...

VIDEO

Trener Reala Jose Mourinho ponovno se pobrinuo da se nakon el clasica priča o sramoti i ponašanju njegovih igrača, a ne o nogometu. Jer Real se približio Barceloni, puno drugačije to izgleda nego prošle godine. No prgavi Portugalac nakon slavlja Barcelone u superkupu izjavljuje:

- Ovo je samo trofejčić. Ništa više. Zadovoljan sam napretkom momčadi, obje utakmice odigrali smo odlično - rekao je Jose nakon poraza 3-2 na Nou Campu.

Stao je u obranu Marcela koji je divljačkim startom za zatvor poželio dobrodošlicu Cescu Fabregasu. Marcelo je dobio izravni crveni karton.

- Barcelona je mala momčad, jer male momčadi s poteškoćama rade stvari kao što su skrivanje lopte onih dječaka sa strane. Svi znamo kako završavaju klizeći startovi mojih igrača na određenim dijelovima terena - kaže Jose.

"Mourinho uništava nogomet"

Nadam se da se nakon utakmice neće pričati o gužvi, jer je ona najmanje bitna u cijeloj priči, koju uvijek izazovu jedno te isti igrači. Međutim, netko mora nešto poduzeti, jer Mourinho uništava španjolski nogomet. Svi pričaju puno o kataloncima, a zapravo je problem u Madridu,rekao je Pique.

Marcelo je htio ozlijediti Cesca

Kapetan Barcelone Xavi, kao i svi igrači Barcelone, bio je zgrožen startom Marcela na debitanta Fabregasa.

- Nažalost ovo je slika i prilika Reala. Kamere ne lažu. Možete biti agresivni i požrtvovni u startovima na protivničke igrače, ali Marcelo je uklizao s namjerom da ozlijedi Cesca. Drago mi je da je pravda zadovoljena nakon tog starta – smatra Xavi.

- Mi još nismo dosegli svoju top formu, ali svejedno smo savladali Real koji je bio i više nego spreman za ovaj superkup – zaključio je Xavi.

Guardiola: Jose je pretjerao

Trener Barcelone Pep Guardiola također je bio frustriran ponašanjem Mourinha i njegovih igrača tijekom utakmice i nije ostao dužan Mourinhu.

- Slika govori sve. Neke stvari se jednostavno ne bi trebale događati u nogometu i ovo je jedna od njih (guranje prsta u oko Titu) – rekao je Guardiola.

- Ovo je moglo završiti iznimno loše. Ja mogu reći svojim igračima da se ponašaju u skladu s pravilima igre, ali ne dajem lekcije drugim klubovima ili trenerima – veli trener Barcelone.

Mourinho se nakon utakmice pravdao da nije znao koga ubada kada je dohvatio pomoćnog trenera Tita.

- On mora znati tko je on. Ja znam tko je Karanka (Mourinhov pomoćni trener), stoga i on mora znati moje pomoćnike. Tito je bitna karika našeg stručnog stožera – zaključio je Guardiola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 131
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...
OTVORIO DUŠU

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...

Sjeli smo na jednom divnom mjestu u Indian Wellsu. Lijepo smo popričali. O teških pet godina naše suradnje i o svemu što se događalo, od korone i svega, rekao je Ivanišević o prekidu suradnje s Novakom Đokovićem
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.