Obavijesti

Sport

Komentari 8

Moya: Ivanišević je pogriješio, Goran: Je*i ga, pretjerao sam!

Moya: Ivanišević je pogriješio, Goran: Je*i ga, pretjerao sam!
4

Ivanišević je prije finala Roland Garrosa izjavio kako Nadal nema šanse protiv Đokovića. Dan kasnije zna što je napravio: J**i ga, malo sam pretjerao, ali stvarno sam bio siguran da će Novak pobijediti

VIDEO

Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, prije finala Roland Garrosa izjavio je da Rafael Nadal nema šanse u finalu protiv njegovog tenisača. A na terenu, apsolutno druga priča. Đoković je bio nemoćan protiv superiornog Nadala, od samog početka meč je bio jednosmjerna ulica koja završava na broju 13. Nadal je bio uvjerljiv 6-0, 6-2, 7-5.

POGLEDAJTE VIDEO: Nadal digao još jedan French Open

Pokretanje videa...

Nadal nakon Roland Garrosa 02:15

Nakon velikog finala novinari su za komentar Ivaniševićeve izjave pitali Carlosa Moyu, također bivšeg tenisača, a sad trenera Rafaela Nadala:

- Đokoviću i njegovom timu vratile su se Ivaniševićeve riječi. Siguran sam da su šokirani lakoćom kojom je Rafa pobijedio. Pretpostavljam da su takvom izjavom htjeli dati samopouzdanje svom igraču, ali nikada ne bih rekao takve riječi - rekao je bivši svjetski Broj 1 i osvajač Roland Garrosa 1998.

French Open

- Znam Ivaniševića, shvaćam što mu je uloga koju mora igrati. Međutim, u Rafinom timu nitko ne bi rekao ništa slično. Mislim da je Ivanišević tako stavio dodatni pritisak na svog igrača - a tako je Novak i izgledao na terenu.

Ostaje dojam da je, bez obzira na Rafinu odličnu igru, Novak ušao u meč u nekakvom grču, kao da se preplašio Nadala prije nego što je meč počeo. Kako god, javnost je očekivala puno bolje izdanje prvog reketa svijeta.

French Open

Moya je izjavio da je očekivao pobjedu Nadala, ali da će do 13. Roland Garrosa puno teže:

- Vidio sam kako tijekom turnira Rafa nije gubio setove i da je Đoković pobjeđivao, ali uz muku. To mi je davalo nadu da ćemo pobijediti, ali nikada nisam očekivao ovo - rekao je Moya.

A Ivanišević se nakon prospavane noći ipak korigirao:

- Malo sam pretjerao kada sam rekao da Nadal nema šanse, ali u tom trenutku sam davao prednost Novaku. To je tako, kažem direktno ono što mislim, nije ispalo tako i je.. ga, što je, tu je - pričao je Ivanišević.

- Eto, prošle godine pred Melbourne sam rekao da su šanse 50-50, pa ga je Novak razbio. Najlakše je uvijek reći ono na sigurno "bit će što bude", "pobjedit će bolji", ali rekao sam onako kako sam se osjećao. Nadal je pokazao da to moje mišljenje nije bilo ispravno, to je to, idemo dalje - izjavio je Goran Ivanišević u intervjuu za SportKlub.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...