Obavijesti

Sport

Komentari 6

Mučili se bez Ibre: PSG izborio tešku pobjedu protiv Troyesa

Mučili se bez Ibre: PSG izborio tešku pobjedu protiv Troyesa
1

Bez suspendiranog Zlatana Ibrahimovića PSG je došao do teško gostujuće pobjede protiv posljednjeplasiranog Troyesa 1-0. Junak je bio Matuidi, koji je zabio u 65.

VIDEO

Teže od očekivanja nogometaši PSG-a su slomili otpor posljednjeplasiranog sastava francuskog prvenstva - Troyesa. Na koncu su ipak slavili s 1-0 i došli korak bliže naslovu, a domaće gurnuli još korak bliže drugoj ligi.

Bez suspendiranog Zlatana Ibrahimovića Parižani su se pošteno namučili, a hrabri Troyes je unutar uvodne 21 minute uspio uputiti više udaraca u okvir gola PSG-a (3) nego Barcelona u svih 90 minuta tijekom uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka (2).

Na žalost domaćih, dobra im igra na kraju nije donijela nikakav plijen, a trenutak odluke se dogodio u 65. minuti kada je ubacivanje Gregoryja van der Wiela s desne strane u pogodak pretvorio Blaise Matuidi. Francuski reprezentativac nije slavio gol budući da je od 2004. do 2007. kruh zarađivao upravo u Troyesu.

Zanimljivo, Parižani su tek u četvrtom pokušaju došli do prve ovosezonske pobjede u utakmici u kojoj nije igrao Ibrahimović.

Momčad Carla Ancelottija je s odigranom utakmicom više pobjegla drugoplasiranom Marseilleu na velikih deset bodova prednosti. Troyes je, pak, zadnji, a sigurna zona mu je udaljena šest bodova.

Le Championnat, 32. kolo:

Troyes - PSG 0-1 (Matuidi 65)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače