Obavijesti

Sport

Komentari 4

Murray: "Kriza" je gotova, sad se spremam za Roland Garros

Murray: "Kriza" je gotova, sad se spremam za Roland Garros
1

Ponovo igram dobar tenis. Moram igrati još bolje od ovoga ako želim osvojiti Roland Garros, te moram još podignuti svoju fizičku spremu, rekao je Škot Andy Murray...

VIDEO

Nakon dobrih nastupa u Monte Carlu i Rimu, četvrti tenisač svijeta Andy Murray rekao je da su loše partije iza njega i da ponovno igra odličan tenis. Škotski tenisač Andy Murray poslije finala prvog Grand Slam turniru sezone Australian Opena (poraz od Đokovića u finalu), upao je u rupu loših rezultata. Gubio je u prvim kolima na čak tri turnira u nizu (Rotterdam, Indian Wells, Miami). Da stvar bude gora, dva od ta tri poraza došla su od igrača koji nisu ni u Top 100 (Donald Young, Alex Bogomolov Jr.).

- Kriza u kojoj sam navodno bio je sada i službeno gotova. Ponovo igram dobar tenis – rekao je Škot.

Murray je u Monte Carlu otrgnuo set Rafaelu Nadalu, a ovog tjedna u Rimu je došao na samo dva poena od pobjede nad još uvijek nepobjedivim ove sezone Novakom Đokovićem.

- Mogu se nadigravati s tim igračima (Nadal, Đoković, Federer). Moram igrati još bolje od ovoga ako želim osvojiti Roland Garros, te moram još podignuti svoju fizičku spremu do početka turnira – objasnio je Murray.

Murray odbacuje napise da je bio u krizi za vrijeme već spomenutih poraza prije dolaska na zemljanu podlogu.

- Nisam osjećao da sam u krizi. Samo sam se trebao trgnuti iz tog mentalnog stanja i znao sam da ću se vratiti jači. Sad se osjećam svježiji za French Open – veli škotski tenisač.

Iako izgubiti ove godine od Đokovića nikome ne bi trebalo teško pasti, Murray priznaje da je malo isfrustriran što nije završio meč kada je bio na samo dva poena od pobjede.

- Imao sam priliku i trebao sam je iskoristiti. Problem je što nisam bio u toj situaciji više puta ove godine i jer sam odigrao vrlo malo mečeva dosad. Mislim da sam jedan od najboljih tenisača kada treba odservirati za meč, pogotovo protiv najboljih na svijetu, ali odigrao sam loš servis-gem, napravio dvije dvostruke pogreške i to je to. Teško će Novak sutra nastaviti ovaj fenomenalan niz – razočaran je bio Murray.

Škot je rekao da je samo pitanje vremena kada će Đoković, smijeniti Nadala s trona.

- Siguran sam da će se to ubrzo dogoditi. Ako ne nakon Roland Garrosa, onda nakon Wimbledona, jer Rafa mora obraniti dva naslova, a iskreno mislim da neće uspjeti – zaključio je Murray.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'
Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi