Sport

Komentari 93

'Muškarci nam dolaze gledati utakmice jer maštaju o seksu'

'Muškarci nam dolaze gledati utakmice jer maštaju o seksu'

Mlada nogometašica Evertona Alisha Lehmann izjavila je da muškarce uopće ne zanima nogomet koji igraju. Švicarka smatra da ih dolaze gledati zbog njihovog izgleda

Švicarska nogometna reprezentativka Alisha Lehmann (22) trenutno igra za Everton gdje je došla na posudbu iz West Ham Uniteda.

POGLEDAJTE VIDEO: Nogometašica Mia Kalašić

Nedavno je ovih dana uzburkala nogometnu javnost rekavši da muškarci koji dolaze gledati ženski nogomet to rade samo zbog njihovog izgleda.

- Treba reći istinu. Većina ljudi koji dolaze na naše utakmice ne dolaze zbog nogometa. Oni dolaze kako bi maštali o spolnom odnosu s nama djevojkama koje igramo - rekla je Alisha dodavši:

- Ako gledamo muški nogomet, puno djevojaka odlazi na tribine navijati za klub, a ne da bi maštale o seksu s nogometašima.

Lehmann se krajem prošle godine našla na meti britanskih medija jer je zajedno sa svojom djevojkom Ramonom Bachmann, usred aktualne pandemije, otišla na Maldive proslaviti rođendan. 

Ramona Bachmann (30) igra za francuskog prvoligaša PSG, te s obzirom na to da veći dio godine ne mogu provoditi zajedno, osim kada su suigračice u reprezentaciji, djevojke koriste svaki trenutak kako bi mogle biti zajedno.

 

Najčitaniji članci