Obavijesti

Sport

Komentari 18

Myhrer se ispričao: Andre je dobar, ali mu je malo 'pobjeglo'

Myhrer se ispričao: Andre je dobar, ali mu je  malo 'pobjeglo'
3

Takvo ponašanje na društvenim mrežama je potpuno neprihvatljivo i ne služi na čast hrvatskim navijačima, osudio je Ivica Kostelić uvrede na Myhrerovom Facebooku

VIDEO

Ivica Kostelić i Andre Myhrer objavama na svojim službenim Facebook profilima objavili su da su riješili sve razmirice koje su nastale oštrim izjavama Šveđanina na račun Ivičinog oca Ante. Kostelić je prihvatio ispriku, ali je i osudio ponašanje hrvatskih navijača, koji su sasuli Myhrerov profil s uvredama zbog čega ga je morao privremeno zatvoriti.

"Prije nekoliko dana primili smo ispriku od Andre Myhrera za uvredljive riječi izrečene na račun moga oca poslije olimpijskog slaloma u Sočiju. Andre je uputio ispriku poslije rečene utrke, ali je tada nisam primio. S obzirom na dugogodišnje prijateljstvo koje nas veže, njegovu ispriku sam očekivao, a osjetio sam i veliko olakšanje kada je stigla. Andre je zaista dobar momak, ali mu je poslije razočaravajućeg rezultata u slalomu "pobjegla" neprikladna izjava.

Kasnije sam saznao za mnogobrojne nepristojne i prijeteće komentare, što ih je Andre primio na svojem službenom Facebook profilu, a koji su mu upućeni iz Hrvatske. Zbog njih je Andre morao privremeno zatvoriti svoj profil. Takvo ponašanje na društvenim mrežama je potpuno neprihvatljivo i ne služi na čast hrvatskim navijačima.

Andre propušta posljednje utrke ove sezone zbog ozljede koljena, a ja i svi časni hrvatski navijači želimo mu dobar oporavak", napisao je Kostelić u priopćenju.

Myhrer: Ivica i ja smo i dalje dobri prijatelji

Svoju ispriku objavio je i javno Andre Myhrer.

"Nakon olimpijskog slaloma bilo je puno negativnih komentara na mom i Kostelićevom profilu i želimo dati do znanja da ne toleriramo takvo ponašanje, prijetnje itd. Ispričao sam se Anti Kosteliću za komentar nakon slalomske utrke. Ivica i ja smo razgovarali te smo i dalje dobri prijatelji koji se poštuju kao protivnici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače