Obavijesti

Sport

Komentari 4

N'Golo Kante ozlijedio gležanj pa došao na svadbu navijača

N'Golo Kante ozlijedio gležanj pa došao na svadbu navijača
3

Pozvao sam ga na svadbu, ali je mislio da će biti s reprezentacijom. Ipak, ozlijedio je gležanj pa ipak došao, oduševljeno govori otac mladenke čijoj je kćeri na svadbi bio N'Golo Kante...

N'Golo Kante jedan je od najomiljenijih igrača u svijetu nogometa. Uvijek nasmijan i skroman osvojio je srca sportske javnosti. 

O njegovoj skromnosti i jedinstvenosti svjedoči i Frank Khalid, biznismen i navijač Chelseaja u kojem Kante igra. Naime, Khalid je udavao je svoju kćer Hennu te pozvao francuskog veznjaka na svadbu, a igrač "plavih" odgovorio mu je da ne može doći zbog obveza u reprezentaciji, ipak, ovaj je puta ozljeda izazvala osmijeh na licima mnogih. 

Kante je ozlijedio gležanj na utakmici protiv Norwicha zbog čega se nije mogao priključiti reprezentaciji, ali je odlučio doći prijatelju na svadbu. Nemamo točne informacije je li Kante barem "zakantao" kada već zbog gležnja nije smio plesati.

- Otkako je prvi put došao u moj restoran u zapadnom Londonu, N'Golo i ja postali smo veliki prijatelji. Kad sam prošle godine morao na operaciju srca, on je bio jedan od prvih koji me posjetio u bolnici. Pozvao sam ga na svadbu svoje kćeri, ali je najprije odbio zbog obaveza u reprezentaciji. No potom je ozlijedio gležanj protiv Norwicha te se iznenađujuće pojavio. Naravno, svi na svadbi su se oduševili - ispričao je Khalid engleskim medijima. 

Kante se cijele večeri rado fotografirao s uzvanicima, a onda i zaželio sreću mladencima s pozornice. 

- Učinio je Hennino vjenčanje posebnim. Volim ga kao sjajnog nogometaša, ali još više kao osobu koja uvijek stavlja druge ispred sebe - iskreno je napisao mladenkin otac Khalid.