Obavijesti

Sport

Komentari 7

N. Kovač: I bez moga brata Dinamovi su izgledi jednaki

N. Kovač: I bez moga brata Dinamovi su izgledi jednaki
1

Siguran sam da će do utakmice doći, mi ćemo izbaciti Irce jer smo bolji. A 'modri' se moraju čuvati Janka, on je čudo od napadača, kaže Niko

VIDEO

Uh, Salzburg za Dinamo ne bi bio lagan ždrijeb. Bilo bi 'veselja’, prokomentirao je prije ždrijeba trećeg pretkola Lige prvaka trener druge momčadi Salzburga i bivši kapetan reprezentacije Niko Kovač.
Dinamo se bojao upravo prvaka Austrije pa su čak priželjkivali bilo koga samo ne 'bikove'.
Na klupi Salzburga sjedi iskusni Nizozemac Huub Stevens, koji je prije Austrijanaca trenirao PSV, HSV, Herthu, Schalke... i čini se da je upravo trener njnihova najveća prednost.
Najskuplji igrač prvaka Austrije je napadač Marc Janko, najbolji strijelac Europe prošle sezone. Od hrvatskih igrača najveći trag ostavio je Niko Kovač. U klubu je do prošle sezone igrao i Manuel Pamić koji je trenutačno na posudbi u Sparti iz Praga.  Ipak, Red Bull, kao ni Dinamo, nije još prošao u drugo pretkolo. Kao i modri Red Bull je prvu europsku utakmicu odigrao nerješeno. No oni su još u težoj situaciji. Na svom su terenu s irskim Bohemiansom odigrali 1-1 i tek im slijedi pravi ispit u Dublinu.
- Vjerujem da će doći do utakmice Dinama i Red Bulla. Uvjeren sam da će Salzburg proći Bohemians, te da će 'modri' pobijediti Pjunik. Izgledi su pola-pola. To više nije ista momčad od lani, tada je terner Adriaanse gajio napadački nogomet, a sad je ovdje Huub Stevens. Red Bull je sad organizirana, čvrsta momčad, ali ne zabija toliko golova. Dinamo možda ima više talenta u momčadi, no Salzburg bi svakako bio težak suparnik. Red Bull je, inače, bolji kod kuće, nego u gostima, možda i zbog te umjetne trava. Iako, to nije danas više neka prednost, Dinamo trenira na takvoj podlozi - rekao je bivši igrač i trener momčadi iz Salzburga Nikola Jurčević.
Javio se i Niko Kovač, koji je baš prije tjedan dana na vlastitom oproštaju 'zacoprao' utakmicu s Dinamo.
- Da, vidio sam, baš maloprije. No, pričekajmo da mi prođemo Bohemians i Dinamo Pjunika. Uvjeren sam da smo bolja momčad od Iraca, da će Red Bull proći, jer oni nijednom nisu zapucali na gol  u Salzburgu. Iako, u nogometu je sve moguće - rekao je Niko Kovač, a onda ipak prokomentirao susret s Dinamom.
- Podjednake momčadi, šanse su isto podjednake. Dinamo je lani ovdje, na našoj umjetnoj travi pobijedio u prijateljskoj utakmici, ali ovo je nešto drugo. Znam da moj brat neće igrati, ali i bez njega Dinamo ima odlične igrače, Bišćan je ekstraklasa, tu je Mandžo, sviđa mi se jako i Lovren. Ne znam kakav je taj Grk, ali svakako odlična momčad. No, i mi imamo Janka, koji je prošle sezone zabio 39 golova, čudo od napadača. Ali, ajde da prvo prođemo i mi i Dinamo, pa ćemo onda pričati - rekao je Niko Kovač.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna