Obavijesti

Sport

Komentari 10

Na 'Četiri kafića' Olić, Klasnić, Stanić, Rapaić i - Kranjčar...

Na 'Četiri kafića' Olić, Klasnić, Stanić, Rapaić i - Kranjčar...
1

Luka je imao volju doći, ali ne može fizički stići zbog puno obaveza, isti dan u Zagrebu prima nagradu, a ima i privatnih obaveza... Zbog ozljede neće nastupati niti Ante Rebić

VIDEO

Svake godine je sve teže i kompliciranije održavati humanitarni malonogometni turnir ''Četiri kafića - Memorijal Dino Petrinović", no i sedamnaestu godinu za redom 26. prosinca, na splitskim Gripama će gledatelji moći uživati u majstorijama brojnih poznatih igrača.

Nezgodan termin, puno obaveza svake godine prorijede planirani igrački kadar, no i ove će godine biti i te kako impresivan popis igrača, a prvo ime će svakako biti povratnik u Split nakon dugo godina Niko Kranjčar.

- Izvukli smo vrhunska imena, i ove godine će biti pravi spektakl jer ljudi vole vidjeti omiljene igrače koji su ostavili traga u ovome gradu i u reprezentaciji. Za gledatelje smo pripremili preko 300 nagrada i očekujemo da dvorana bude puna - kazao je organizator turnira Damir Karaman.

Polufinala: Tenis - Camel i Kauri - Tropic igraju se od 16, odnosno 17 sati, finale je u 18 uz direktan prijenos na HTV-u, a uoči turnira bit će emitiran i dokumentarni film 'Mali balun - veliki ljudi' posvećen osnivačima turnira.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sve je teže složiti momčad, ali svi mi želimo osvojiti turnir pa se i potrudimo - kazao je vlasnik Tennisa Ognjen Jahjefendić, čiju momčad će voditi Robert Jarni, a na terenu će zaigrati Ivan Lendrić, Igor Musa, Stanko Bubalo, Josip Juranović, David Čolina, Ognjen Vukojević, Marko Tešija, Luka Aničić, Flavio Beck Junior, Jerko Leko, Ante Vukušić i Davor Marijaš.

Pravi Dream team složili su Denis Putnik i Ivica Mornar, čiju momčad će s klupe voditi Igor Tudor i Hari Vukas, koji će i te kako morati voditi računa kako rasporediti minutažu jer su u kombinacijama Stipe Pletikosa i Marko Odža kao golmani, a igraju Hrvoje Vejić, Mario Maloča, Mario Stanić, Ivica Olić, Ivan Klasnić, Drago Ćelić, Ivan Jakov Džoni, Vlatko Đolonga, Dražen Zečić, Niko Kranjčar, Tomislav Erceg, Ivan Delić, Nenad Pralija, Milan Rapaić i Ivica Mornar.

- Eto, toliko od nas, raspored nas ne zanima, trofej je ove godine naš - kratko je kazao Putnik, te najavio kako imaju još iznenađenja, no nije ih želio otkrivati.

U drugom polufinalu igraju Kauri i Tropic, a Matej Parlov iz Kaurija najavio je momčad u sastavu: Božidar Radošević i Matej Delač na golu, a na terenu Nikola Pokrivač, Ante Erceg, Petar Bosančić, Špiro Peričić, Wagner, Jakov Blagaić, Ivan Čalušić i Filip Ozobić.

- Lani smo bili u ulozi favorita pa smo ispali, ove godine nećemo ništa najavljivati. Na žalost Ante Rebić je otpao zbog ozljede pete, ali bi trebao doći na turnir. Trener je Armando Marenci - kazao je Parlov.

Momčad Tropica je najstarija na turniru, Gordan Boljat i Marko Bralić Keto su od početka na turniru, a imaju i najviše osvojenih naslova. Aktualni su branitelji naslova i ove godine žele ga u svojim vitrinama.

- Kao i svake godine skupili smo dobru momčad, tu su Toma Bašić, Uroš Ćosić, Marko Livaja, Matej Šimić, Domagoj Franić, Nediljko Kovačević, Ivan Primorac, Nenad Uvodić, Joško Silić, Mario Bazina, Josip Tomašević... Najjače ime je izbornik Zlatko Dalić, koji će složiti šampionsku taktiku. Uglavnom, neka bude kao i uvijek, svi igraju a mi osvajamo - kazao je Boljat, a njegov partner Bralić pojasnio kako Luka Modrić ipak neće na Gripe.

- Luka je imao volju doći, ali ne može fizički stići zbog puno obaveza, isti dan u Zagrebu prima nagradu, a ima i privatnih obaveza... No zahvalio se na pozivu, podržava turnir i uplatit će donaciju za centar Mir u Rudinama, što je i onako najvažnije - kazao je Bralić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram