Obavijesti

Sport

Komentari 3

Na finale rukometnog SP-a možete ići za - 700 kuna!

Na finale rukometnog SP-a možete ići za - 700 kuna!
1

Do početka Svjetskog prvenstva u Hrvatskoj još je 65 dana, no već se znaju cijene ulaznica. Našu repku neće se moći gledati za manje od 120 kn

VIDEO

Na dvadesetak prodajnih mjesta, ali i preko interneta, karte za 21. Svjetsko prvenstvo u rukometu moći će se kupiti od 24. studenoga. Desetak dana uoči početka natjecanja, koje traje od 16. siječnja do 1. veljače iduće godine, karte će u prodaji biti i na prodajnim mjestima u sklopu dvorana.
- Cijene dnevnih ulaznica za utakmice po skupinama u kojima ne igra hrvatska reprezentacija (Osijek, Poreč, Varaždin) kretat će se već od 80 kuna u najjeftinijoj verziji (cijena dnevne ulaznice ako se kupuje paket ulaznica za svih pet dana igranja u skupini), pa do 150 i 300 kuna za najatraktivnija mjesta u dvoranama. Hrvatsku reprezentaciju u utakmicama u skupini (Split) svi rukometni zaljubljenici moći će pratiti kupnjom ulaznica čija će cijena u najjeftinijoj verziji biti 120 kuna (cijena dnevne ulaznice ako se kupuje paket koji vrijedi za svih pet dana), odnosno 150 ili 300 kuna ovisno o željenom mjestu u dvorani - stoji u dopisu organizatora natjecanja.
Utakmica polufinala koja će se igrati u Splitu moći će se gledati za 80, 150 i 300 kuna, dok će ulaznice za zagrebačko polufinale stajati 200, 300 i 500 kuna. Za utakmicu za treće mjesto, i odmah nakon toga finale, ulaznice će stajati 250, 350 ili 700 kuna!
- Organizacijski odbor SP-a vjeruje da će građani velikim odazivom i dobrom navijačkom atmosferom pomoći u predstavljanju Hrvatske kao dobrog domaćina najboljim svjetskim rukometašima te time pridonijeti uspješnoj organizaciji najvećeg sportskog događanja ikad održanog u Hrvatskoj - stoji u dopisu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...