Obavijesti

Sport

Komentari 8

Na idućem KSW-u Erslan, Pejić i - Stošić! Čeka ga meč protiv Kite

Na idućem KSW-u  Erslan, Pejić i - Stošić! Čeka ga meč protiv Kite

Na nadolazećoj KSW-ovoj priredbi gledat ćemo dva hrvatska i jednog srpskog borca. Erslan se vraća nakon poraza u borbi za titulu, Pejić traži mjesto izazivača za titulu protiv Parnassea, kao i Stošić protiv Kite

VIDEO

Spektakl. Samo tako možemo opisati ono što nas očekuje u poljskoj MMA organizaciji koja će imati 'hrvatsko-srpski' štih. Tri borca koji bi, pobijede li na spomenutoj priredbi, mogli dobiti priliku za napad na titulu - jedan u perolakoj, drugi u poluteškoj, a treći u teškoj kategoriji. 

Darko Stošić: Da razmišljam kao gubitnik, ne bih ni pokušavao napraviti nešto u ovom sportu!
Darko Stošić: Da razmišljam kao gubitnik, ne bih ni pokušavao napraviti nešto u ovom sportu!

Filip ‘Nitro’ Pejić (28, 15-4) dobit će priliku koju je čekao. Nakon što je za 12 sekundi nokautirao Sebastiana Rajewskog (29, 10-6), zaslužio je mjesto u title eliminator meču protiv odličnog Saladhinea Parnassea (23, 14-1-1), bivšeg prvaka u perolakoj kategoriji koji je titulu izgubio nakon što ga je u prošlom meču nokautirao Daniel Torres (27, 12-4-1). Podsjetimo, upravo je Torres na KSW 51 priredbi u zagrebačkoj Areni pobijedio Filipa Pejića, a 'Nitro' sad ima priliku za revanš u meču za titulu ako pobijedi Parnassea. 

Pokretanje videa...

Darko Stošić: ‘Da razmišljam kao gubitnik, ne bih uspio!’ | NA TRENINGU 04:51

– Kad sam vidio da je Daniel nokautirao Saladhinea, poželio sam postati sljedeći izazivač za titulu. Kad me menadžer nazvao i rekao da imamo meč sa Saladhineom bio sam jako uzbuđen jer sam rekao da je najbolji u kategoriji. Za mene je to borba karijere. On je na najvišem nivou i ja se želim boriti s takvim borcima. Vjerujem da ga mogu pobijediti, on nije superman, on je Saladhine. Ok, ja sam Filip, kad ga udarim osjetit će bol - rekao je Pejić za KSW.

S njim će put Gdanjska još jedan borac iz zagrebačkog American Top Teama, a to je Ivan Erslan (29, 9-1-1). Nakon poraza u borbi za titulu poluteške kategorije protiv Tomasza Narkuna (31, 18-4) čeka ga borba protiv bivšeg izazivača Przemyslawa Mysiale (38, 24-10-1). 

Mogla bi mu to biti odskočna daska za novi napad na titulu, a sigurnu odskočnu dasku ima bivši Cro Copov učenik Darko Stošić (29, 14-4). Prema pisanju portala FIGHTROOM koji dosad nije pogriješio s ovakvim informacijama, srpski borac ulazi kao zamjena za Amerikanca Jaya Silvu (39, 12-13) koji se trebao boriti protiv Michala Kite (41, 20-12-1). 

Preko društvenih mreža su se mnogi složili kako bi upravo Darko trebao biti sljedeći izazivač prvaka Phila De Friesa (35, 20-6-1), a zasigurno će to postati ako pobijedi u sljedećem meču. Priredba će se održati 5. lipnja u Ergo Areni u Gdanjsku pred nešto više od 5000 gledatelja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani