Obavijesti

Sport

Komentari 6

Na izlet u Trst: Široki odustao, u Italiju bez dva najbolja igrača

Na izlet u Trst: Široki odustao, u Italiju bez dva najbolja igrača
1

Široki dolazi bez dva ponajbolja ofenzivca, a trener jasno kaže da mu je puno važnije prvenstvo. U Trstu neće biti ozlijeđene braće Džidić te Wagnera i Kordića

VIDEO

Udinese nakon uvjerljive pobjede (3-1) u prvom susretu potvrdu prolaska u posljednje kolo kvalifikacija Europske lige traži u Trstu na stadionu Nereo Rocco. Razlog je adaptacija njihovog stadiona Friuli koja je u tijeku. Za sada je prodano 2700 ulaznica, a vjerojatno će i većina od 6400 pretplatnika kupiti povlaštenu kartu po simboličnoj cijeni od jednog eura.

Administrativni direktor Udinesea, Alberto Rigotto vjeruje da će mnogo navijača iz Udina stići u obližnji Trst poduprijeti momčad:

- Organizacija utakmice je sjajna u svim aspektima, a posebna pažnja je dana aspektu komoditeta navijača. Mogu reći da nema ograničenja što se tiče prometa, a i da su osigurana brojna parkirna mjesta. Očekujemo brojne navijače u lijepoj nogometnoj večeri.

Trener Guidolin osvrnuo se na nogometni dio ogleda sa Širokim Brijegom.

- Želim kod igrača vidjeti koncentraciju i fokusiranost na utakmicu kao da smo još u potpuno izjednačenoj situaciji za prolaz. Razgovarao sam s igračima i očekujem pravi pristup. Ovo je prava službena utakmica, a ne prijateljska. To je sasvim različito i ne smijemo pasti u zamku da unaprijed mislimo da je sve riješeno. Ima još 90 minuta igre.

Da ozbiljno misli Guidolin je potvrdio pozvavši za ovaj susret najbolje igrače koje ima na raspolaganju. Osim teško ozlijeđenog vratara Brkića, svi važniji igrači Udinesea nalaze se na popisu kandidata za nastup.

Svjesni su u Širokom, dakako, da je priča završena već nakon Zenice. U Italiju su otišli na izlet, od srijede se spremali u Trstu, s jasnom porukom da im je u ovom trenutku puno važnije prvenstvo BiH.

- Pokušat ćemo odigrati bolje nego u Zenici i pokušati izvući povoljniji rezultat. Moramo igrati disciplinirano, svesti pogreške na najmanju mjeru. Svaku pogrešku momčad Udinesea brutalno kažnjava. No, mi smo u drugome poluvremenu u Zenici pokazali da možemo igrati i protiv tako snažnih momčadi. Istina, poslije vodstva 3:0 Udinese je malo "spustio gas", no svejedno, mi smo uz pogodak napravili još dvije izgledne situacije za gol. Idemo igrati i učiti, a naravno razmišljat ćemo i o nedjeljnoj utakmici protiv Sarajeva na Koševu koja nam je u ovom trenutku ipak važnija nego utakmica s Udineseom - poručio je trener Slaven Musa.

U kadru i dalje nema ozlijeđenih stopera, braće Damira i Ivice Džidića, a Musa je najavio da će odmoriti dvojicu ponajboljih igrača, ofenzivce Wagnera i Kordića koji su se upisali u strijelce prošle nedjelje u uvjerljivoj pobjedi od 3:0 na domaćem terenu protiv Veleža.

  • EUROPSKA LIGA: UDINESE - ŠIROKI BRIJEG, 20.45 SATI

Tekst preuzet sa dvoznak.com - adrese za pametno klađenje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući