Obavijesti

Sport

Komentari 32

Na korak do prve lige: Varaždin dobio Sesvete, mogu proslaviti naslov prvaka u idućem kolu

Na korak do prve lige: Varaždin dobio Sesvete, mogu proslaviti naslov prvaka u idućem kolu

Dva su kola do kraja 2. HNL, a nogometaši Varaždina mogu se vratiti u 1. HNL pred domaćom publikom jer su iskoristili kiks prvih pratitelja slavljem u Sesvetama (3-2)

VIDEO

Znali su Sesvećani da moraju pobijediti kako bi u dobrom ritmu mogli voditi borbu za ostanak u posljednja dva kola, ali s druge je strane bio prvi pretendent na povratak u elitni rang hrvatskog nogometa koji je rekao - ne može! Nogometaši Varaždina su s 3-2 (2-1) slavili na gostovanju u Sesvetama i uzeli vrijedna tri boda.

A ta je pobjeda bila još važnija jer je drugoplasirani Rudeš kiksao na gostovanju kod nedalekog Jaruna (1-1) i sad imaju 53 boda dva kola prije kraja prvenstva, dok vodeći Varaždin ima 57 te već idućeg vikenda kad im u goste dolazi Dugopolje mogu izabranici Marija Kovačevića s navijačima na domaćem terenu proslaviti naslov prvaka i povratak u prvu ligu.

Demantirali ulicu: Jarun otkinuo Rudešu bodove u borbi za 1.HNL
Demantirali ulicu: Jarun otkinuo Rudešu bodove u borbi za 1.HNL

A nije sve tako jednostavno krenulo za goste jer je u 11. minuti iz penala zabio Vujanić iz penala, ali u idućem je napadu sve na početak vratio Belcar. Osovina Postonjski-Senić-Karabatić danas je odlično radila iz prekida pa su golom Senića poveli gosti u 36. minuti, a na asistenciju kapetana 'Điđija' Postonjskog zabio Fran Brodić nakon kornera u 61. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Valja istaknuti da su zgob gluposti Mujića domaći od 41. minute igrali s igračem manje, ali uspjeli su doći na gol zaostatka u 64. minuti kad je nakon odlične duge lopte iz obrane lijepo u prvi kut opalio Stojanović. Nije to bilo dovoljno da Varaždin izgubi prednost pa je nakon četiri minute nadoknade i posljednjeg zvižduka suca Tihomira Pejina slavlje moglo početi.

Zagreb: Druga HNL: Jarun - Varaždin

Sad se Rudeš mora uzdati u Dugopolje pa zatim i u Dubravu, a oni ne smiju kiksati protiv Sesveta i Dugopolja. No, nekako je realnija opcija da varaždinski nogometaši obrane četiri boda prednosti i ako ne već 22. svibnja kad im u goste stiže momčad s juga Hrvatske, potvrde naslov prvaka u posljednjem kolu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića