Sport

Komentari 2

Na osnovnoj školi u Mostaru osvanuo mural Bogdanovića

Na osnovnoj školi u Mostaru osvanuo mural Bogdanovića

Bogdanović je napisao zahvalu na Instagramu, a uz to je podijelio i citat hita Dine Merlina "Ja ću biti sijed, ja ću biti star, al' biće vječno mlad moj Mostar"

Na Osnovnoj školi Silvije Strahimira Kranjčevića u Mostaru osvanuo je mural najboljeg hrvatskog košarkaša Bojana Bogdanovića.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Hvala mojoj OŠ Silvije Strahimira Kranjčevića na ideji, umjetnicama Iris Ivković i Karli Ćosić, HKK Zrinjski i svima onima koji sudjelovali u crtanju murala - napisao je Bogdanović zahvalu na Instagramu, a uz to je podijelio i citat hita Dine Merlina "Ja ću biti sijed, ja ću biti star, al' biće vječno mlad moj Mostar".

"Svaka čast", "zaslužio si", "ponos Mostara", samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Babo je u mladost igrao nogomet, ali se u 12. godini prebacio na košarku i karijeru započeo u Zrinjskom iz rodnog Mostara. Uskoro ga je kupio veliki Real, a potom je 2009. prešao u Cibonu unatoč financijskom slomu kluba.  Igrački je Bogdanović sazrio u Fenerbahčeu nakon čega je otišao u NBA ligu. 

Podsjetimo, hrvatska reprezentacija u Opatiji se priprema za okršaj sa Slovencima 30. lipnja u Stožicama u okviru kvalifikacija za SP 2023. No, bez Ivice Zupca i Bogdanovića koji će se priključiti tek 27. lipnja zbog pravilnika NBA lige.

Najčitaniji članci