Obavijesti

Sport

Komentari 42

'Na Poljud, molimo, bez 'siće' u džepovima. Baklje zabranjene!'

'Na Poljud, molimo, bez 'siće' u džepovima. Baklje zabranjene!'
7

Osobama kojima se pri nadzoru osobni podaci ne slažu s podacima na ulaznici  bit će zabranjen ulazak na stadion te će ulaznice biti poništene bez prava na povrat novca, tvrde iz HNS-a

VIDEO

Uoči i za vrijeme utakmice Europskih kvalifikacija za EURO 2020. između reprezentacija Hrvatske i Mađarske, koja se igra 10. listopada s početkom u 20:45 sati na Poljudu, bit će na snazi posebna sigurnosna procedura ulaska u stadion kao i regulacija prometa oko stadiona, najavljuju iz HNS-a. 

Osim baklji, na stadion nećete moći unijeti niti 'siću' u džepovima...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:21

Otvaranje stadiona

Stadion Poljud bit će otvoren za navijače od 18:45 sati. Zbog opsežnih mjera sigurnosti koje će se poduzimati s ciljem onemogućavanja unošenja zabranjenih predmeta i sredstava na prostor stadiona, Savez poziva navijače da dođu na stadion što ranije.

Ulaznice

Na dan utakmice neće biti prodaje niti zamjene ulaznica za utakmicu Hrvatske i Mađarske, kažu iz Saveza. Preduvjet za ulazak na stadion je, uz ulaznicu, i važeći osobni dokument (osobna iskaznica ili putovnica).

Osobama kojima se pri nadzoru osobni podaci ne slažu s podacima na ulaznici  bit će zabranjen ulazak na stadion te će ulaznice biti poništene bez prava na povrat novca, a sukladno zakonskim propisima, mogu biti zadržani i predani policiji na nadležni prekršajni postupak, upozoravaju. Uz to, svaka osoba prilikom ulaska na stadion pa do završetka utakmice mora posjedovati ulaznicu i koristiti sjedalo označeno na ulaznici inače bi se moglo dogoditi isto - predaja gospodi u plavom.

Informacije o prometu na dan utakmice

Na dan utakmice, u užoj zoni stadiona Poljud u ulici VIII. Mediteranskih igara, bit će uspostavljena privremena regulacija prometa, kojom će biti zabranjeno prometovanje motornih vozila, osim vozila s dozvolom, stanarima i korisnicima poslovnih objekata, piše u uputama navijačima. Zbog toga je najbolje doći pješke ili javnim prijevozom.

Fer, korektno i sportsko navijanje

Na stadion se neće moći unijeti kišobrani, veće torbe ili ruksaci, boce, upaljači, kovanice i drugi predmeti pogodni za ozljeđivanje ili izazivanje požara. Neće biti moguć ni unos zastava ili transparenata dimenzija većih od 2,00 m x 1,00 m odnosno neprimjerenog sadržaja. Također, neće biti dozvoljeno postavljanje zastava ili transparenata na ograde ili druga mjesta stadiona Poljud na način da bi zaklanjao pogled s ili prema tribinama.

Policija će i ovu utakmicu snimati što se događa na tribinama pa Savez poziva na fer, korektno i sportsko navijanje.

Upotreba pirotehnike nije dozvoljena te će se oni koji je budu upotrebljavali procesuirati sukladno Zakonu o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima, kažu iz HNS-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija