Obavijesti

Sport

Komentari 2

Na redu je Rusija: Nećemo biti prepotentni ni bahati

Na redu je Rusija: Nećemo biti prepotentni ni bahati
1

Hrvatska će natjecanje u drugom krugu započeti danas protiv Rusije (15.45), a slijede Francuska (u nedjelju) i na kraju Njemačka (u utorak)

VIDEO

Koliko god povremeno loše izgledali u Poznanu, koliko god su se fizički i psihički potrošili, naši su košarkaši u Bydgoszcz otputovali u sasvim dobroj situaciji. U skupinu E prenijeli su po pobjedu i poraz, a već bi danas mogli osigurati i četvrtfinale. Prvu utakmicu drugoga kruga igraju protiv Rusa, koji nisu prenijeli niti jedan bod. Zato bi nas, u slučaju pobjede, samo čudesan rasplet drugih rezultata mogao spriječiti da uđemo među osam. No bez obzira što se branitelji naslova iz Španjolske nisu proslavili na prve tri utakmice, treba biti oprezan.
- Imaju puno mlađu momčad nego na prethodnim natjecanjima, najviše su promijenili sastav od svih. Bez Kiriljenka, Hrjape, Savrašenka i Holdena sigurno su slabiji nego prije - govorio je Jasmin Repeša, dok mu je trepavica bila zalijepljena za desno staklo naočala. No naravno, ne zavarava se da će biti lako protiv njih.
- Sve što su izgubili bilo je u egalu. Imaju puno dorbih šutera i ne smijemo im dopustiti da se raspucaju kao Makedonci. Nemamo pravo biti prepotentni i bahati, pogotovo jer se oni moraju vaditi protiv nas. Ne budemo li mentalno spremni, bit će velikih problema - najavio je Jasko. I Marko Popović je na istoj valnoj duljini.
- U idućim utakmicama dosta je da upadnemo u ponor na dvije, tri minute i možemo zaboraviti medalju. Protiv Rusa nam se to ne smije dogoditi jer oni igraju atipičnu košarku, stalno mijenjaju način obrane. Ako se brzo na to prilagodimo, bit ćemo u velikoj prednosti - kaže Pop.
Ovaj put utakmica se igra u 15.45 sati, najraniji početak do sada. Samo da opet ne krenu pospano, jer će teško opet do onakvog preokreta kao protiv Makedonije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti