Obavijesti

Sport

Komentari 0

Na travnjacima oni su bogovi, ali tko im je dao vozačku?

Na travnjacima oni su bogovi, ali tko im je dao vozačku?
6

Rooney je rekorder među igračima koji su razbili aute. Napadač Manchester Uniteda uništio je tri skupocjene "igračke", Aston Martin, Range Rover i Cadillac

VIDEO

Nogometaši i skupocjeni automobili ne idu jedno bez drugog. Zarađuju milijune i voze se u najskupljim automobilima iako polovica njih nema pojma o vožnji. Da biste sjeli u atomobil koji ima preko 300 konjskih snaga, nešto bi morali i znati, osim da u sebi ima hlađeni pretinac za piće i DVD u naslonu prednjeg sjedala. Posebno to vrijedi za igrače koji su igrali u Manchester Unitedu.

RONALDO UNIŠTIO AUTO U TUNELU

Igrajući za Manchester United, danas najskuplji igrač svijeta Portugalac Cristiano Ronaldo, razbio je svoj Ferrari 599 GTB vozeći na trening. Golman Van der Sar vozio je iza njega pa se ponudio prevesti ga. No s Ronaldom tek započinje šou Manchesterovih igrača koji imaju problema s vožnjom.

ANDERSON UMALO POGINUO

Brazilac Anderson, također igrač Manchester Uniteda, uništio je skupocjeni Audi R8. Na sreću, izvukli su ga u nesvjesnom stanju prije nego se automobil zapalio.

ROONEY - OPĆA OPASNOST ZA VOLANOM

A tek Wayne Rooney. Majstor je uništio tri luksuzna automobila, a sitnice su ga dijelile od uništavanja četvrtog. Rooney, koji je nedavno produljio ugovor s Unitedom imao je "totalku" u Aston Martinu, razbio je Range Rover kao i Cadillac Escalade. Umalo je razbio i Lamborghini Gallardo vozeći suprotnom stranom ceste. Ne bi tu bilo ništa čudno da Rooney nije Englez.

BENDTNER OMOTAO AUTO OKO STABLA

Nisu ni igrači Arsenala daleko od kolega u dresovima Uniteda. Nicklas Bendtner, vozeći se na trening "omotao" je Aston Martin vrijedan preko 170.000 eura oko stabla.

PENNANT ZAVRŠIO U ZATVORU

Igrajući za "topnike", Jermaine Pennant malo je popio i zabio se luskuznim Mercedesom u rasvjetni stup. Nije imao niti osiguranje, a završio je u zatvoru. Izašao je za mjesec dana.

IAN WRIGHT SE ZAIGRAO PA SLETIO S CESTE

Legenda Arsenala Ian Wright napravio je preko 35.000 eura štete na svom Ferrari 360 Spyderu 2004. godine.

BENZEMA OŠTETIO LAMBORGHINI

Napadač Real Madrida Karim Benzema savjete o vožnji sigurno neće tražiti od Cristiana Ronalda. Benzema je jureći cestom sletio i oštetio svoj žuti Lamborghini Gallardo.

HAMANN BJEŽAO S MJESTA NESREĆE

Legenda Liverpoola Dietmar Hammann u 2006. godini zabio se Porscheom u ogradu u Manchesteru. Potom je pobjegao. Policija ga je pronašla par kilometara dalje kako trči u odjelu. Pitali su ga zašto trči, a on im je odgovorio da je pio pa nije htio voziti. Otkrili su ga i dobio je zabranu vožnje šest mjeseci. 

BALOTELLI SE NIJE PRIVIKAO NA LIJEVU STRANU

Mario Balotelli iz Intera je prešao u Manchester City ovoga ljeta. Nakon samo par tjedana u Engleskoj razbio je Audi R8.

MARADONA BJEŽAO IZ KLINIKE ZA ODVIKAVANJE

Vozeći Jeep na Kubi, Maradona se zabio u turistički autobus. Nitko nije ozlijeđen, a Diegu su dopustili da se vrati u kliniku za odvikavanje od ovisnosti o drogama, no uzeli su mu ključeve.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku