Obavijesti

Sport

Komentari 0

Nacional protiv Futsal Dinama, nema ulaza za navijače gostiju

Nacional protiv Futsal Dinama, nema ulaza za navijače gostiju
6

U Nacionalu kažu kako su poslali dopis Futsal Dinamu koji bi preuzimanjem karata trebao preuzeti i odgovornost za navijače. Nisu dobili odgovor pa nema ni ulaznica

VIDEO

Za ljubitelje futsala , šesto kolo prvenstva Hrvatske bit će posebno zanimljivo. Nacional je jedini dosad neporažen, Murter jedina momčad koja nije osvojila ni bod, a derbi 6. kola u petak igraju Square i Split Tommy u Dubrovniku.

Nacional u subotu dočekuje Futsal Dinamo , najgledaniji malonogometni klub u Hrvatskoj koji ovoga puta neće moći računati na svoje navijače.

"Broj karata je ograničen i neće biti slobodne prodaje!", objavio je Nacional i objasnio kako je to zbog "prevelikog interesa navijača" i poštivanja zakona. Naime, kako su objasnili u Nacionalu , oni su poslali dopis Futsal Dinamu za preuzimanje 150 ulaznica s tim da klub s preuzimanjem tih ulaznica preuzima i odgovornost za navijače.

Tvrde da im iz Futsal Dinama ništa nisu odgovorili pa sukladno tome nema ulaska za navijače Futsal Dinama na zagrebački derbi. Tih 150 ulaznica ipak će staviti u prodaju, a prednost će imati navijači Nacionala, objavili su nešto kasnije iz Nacionala.

Dok drugi klubovi jedva čekaju da im dođu navijači, bez kojih nogomet ne vrijedi ni pišljive lipe, kako su to sjajno objasnili navijači Bayerna kad su prosvjedovali u Londonu zbog visokih cijena karata, u Nacionalu tvrde da se pridržavaju zakona. Odlična stvar. Da se barem ovako svi drže zakona.

Inače, na utakmicama Futsal Dinama , koji pripada navijačima i postoji upravo zahvaljujući njima kroz model "jedan član, jedan glas" i koji je oborio rekorde gledanosti u prvoj sezoni u drugoj ligi s tisućama ljudi na tribinama Cibone, Doma Sportova, Šalata..., nije bilo niti jednog incidenta, niti jedne crne liste ili zabrane.

- Zbog velikog interesa za ovu utakmicu, a zbog manjka kapaciteta u gledalištu, Nacional Zagreb je osigurao direktan prijenos ovog susreta kojeg će svi oni koji ne uspiju doći do karata moći gledati na našoj web stranici putem Livestreaminga - kažu u Nacionalu , a prijenos u subotu od 19.30 sati možete pratiti OVDJE .

Ovako to izgleda na utakmicama Futsal Dinama.

VIDEO
VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu