Sport

Komentari 1

Nadao sam se kraju sezone, a ne znam ni kako bih došao kući

Nadao sam se kraju sezone, a ne znam ni kako bih došao kući

Nitko me još nije kontaktirao iz kluba, nisam pričao niti s trenerom. Vidjet ćemo, zatekla me ova odluka. Cijelo vrijeme sam individualno trenirao, nadao se kako će konačno krenuti nogomet...

A nadao sam se da ćemo uspjeti ovu sezonu odraditi do kraja, odigrati sve kako treba. Ali, evo stigla je ta odluka, ni sam ne znam što da kažem, kaže Mateo Pavlović (29), nogometaš francuskog prvoligaša Angersa.

Bivši član Zagreba, Werdera i Ferencvarosa ovu je odluku, o kraju prvenstvene sezone u Ligue 1, saznao od suigrača...

- Mi igrači imamo jednu WhatsApp grupu u kojoj su neki suigrači počeli pisati o tome, ali još ne mogu ništa više reći o tome. Evo, za tu vijest sam saznao 10 minuta prije nego što ste me vi nazvali. Meni se osobno nije još nitko javio, niti trener, niti bilo tko drugi iz kluba s nekim službenim vijestima - priča Mateo Pavlović, pa dodaje:

- Tko zna što će sada biti? Hoćemo li trenirati ili će nas puštati kućama. Ja sam živim u jednom selu, tu sam cijelo vrijeme trenirao individualno, čekao sam taj nastavak prvenstva. Blizu je bilo jedno igralište, tamo sam mogao normalno raditi, a i kuća mi ima veliki vrt.

Planirate li sada povratak u Hrvatsku ili...?

- Ne znam ništa. Pa sada uopće ne znam ni kako bi se vratio doma, odmah bi morao u tu kućnu izolaciju. Zateklo me je sve ovo, stvarno za sada ne znam ništa više o ovome - završio je Pavlović.

Najčitaniji članci