Obavijesti

Sport

Komentari 16

Naglić igraču: Pa što se smiješ, koju p.m. Jesi ti najpametniji?!

Naglić igraču: Pa što se smiješ, koju p.m. Jesi ti najpametniji?!
1

Težak poraz pretrpio je Zadar od Zvezde u Beogradu (97-67). Trener Aramis Naglić pukao je na time-outu pred televizijskim kamerama. Netko od igrača nasmijao se pri rezultatu 70-48 za Crvenu zvezdu...

VIDEO

Zvezda je igrala važnu utakmicu za broj jedan. Zadar potpuno nebitnu - došli su u Beograd odraditi tu utakmicu bez dvojice centara Kraljevića i Špralje te Amerikanca Graya, koji nema pravo nastupa u ABA ligi. I tako je i izgledao.

Osim prve četvrtine, u kojoj su Preston Knowles i Kristijan Krajina držali momčad u egalu, sve ostalo bilo je "ajme majko". Konačnih minus 30 (97-67) najbolje oslikava što se događalo na parketu.

Bez skoka, bez obrane, bez voljnog momenta Zadar se kako-tako držao samo u prvoj četvrtini, koju je Zvezda dobila 22-19 pogodivši tricu u zadnjem napadu. I dok je najmanje tri-četiri puta sam samcat zakucao Omić (14 koševa za 13 minuta), bezbroj otpadaka pod košem pokupio je Lessort (13 koševa, 8 skokova), a tricu za tricom kao na šuterskom treningu pogađali su Fedleine (gađao 4/4!), Ennis, Dangubić, Davidovac i ekipa... Ukupno 13 trica popio je Zadar! Za to vrijeme, Naglić je "kipio" od bijesa na klupi.

Jasno je i njemu vrlo brzo bilo da njegova oslabljena momčad protiv lidera ABA lige u ovakvom izdanju nema što tražiti u Beogradu. Ali zvao je time-out za time-outom tražeći želju, volju u obrani.

Skok kojeg nije bilo, dignute ruke na šutu za tri... Htio je zapravo "generalnu probu" za završnicu Kupa Krešimir Ćosić koja se od srijede igra u dvorani Krešimir Ćosić. No ništa od toga nije dobio i onda je pozvao svoj zadnji time out, pri rezultatu 70-48 za Zvezdu, 12 i pol minuta prije kraja.

- Pa jesmo se dogovorili da nema lakog koša, a ona nitko ne napravi faul na Bjelici?! - počeo je Naglić, a onda je skroz pukao:

- Pa, dobro, što se ti smiješ koju pi... materinu?! Pa jesi ti ovdje najpametniji?!

Nije bilo sasvim jasno na koga to viče jer je kompletna momčad tijekom time-outa sjedila na klupi. Ali igrač, tko god da je bio, imao je puno sreće jer je sirena oglasila kraj time outa...

Naglić je, naravno, pretjerao, ali i puno mirniji treneri izgubili bi večeras živce sa Zadranima. Kao da su se čuvali za četvrtak i četvrtfinale Krešina kupa protiv Sonik Puntamike. 

Kod Zadra večeras bolji od ostalih centar Krajina, ali samo u napadu (16 koševa, 6 asistencija). Playmaker Knowles (10 koševa) je igrao vrlo pristojnu utakmicu dok ga Naglić nije odlučio poštedjeti i minutažu dati Lovri Bašiću. Ostali? Rekosmo - ajme, majko.

Zapravo - ajme, Nagliću!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica