Sport

Komentari 2

Nainggolan zabio golčinu pa se slomio: Ovo je za tebe, Claudia

Nainggolan zabio golčinu pa se slomio: Ovo je za tebe, Claudia

Bolest će uskoro za mene biti samo loša uspomena, rekla je Claudia Nainggolan, suprugra belgijskog veznjaka. Claudia se već neko vrijeme bori s karcinomom, a Radja joj je posvetio gol

Belgijski veznjak Radja Nainggolan (31) ljetos se vratio u Cagliari, klub u kojem je i igrao najbolji nogomet karijere od 2010. do 2014.

Odigrao je ove sezone šest utakmica, a prošli je vikend zabio prvi gol. Fantastično je pogodio iskosa s 25 metara u devetoj minuti u pobijedi svog kluba protiv SPAL-a (2-0). Golčinu godine odmah je pozdravio, kanula je i suza, preuzele su ga emocije. 

Naime, njegova supruga Claudia već se neko vrijeme bori s karcinomom. Bolest joj je dijagnosticirana u srpnju, a odmah se krenulo s terapijama.

- Bolest će uskoro za mene biti samo loša uspomena - kazala je Claudija koja unatoč teškoj dijagnozi nije klonula duhom.

- Gol posvećujem svojoj Claudiji, ovaj posebni trenutak je za nju - rekao je belgijski veznjak koji je nakon utakmice na društvenim mrežama dobio brojne poruke podrške.

 

Najčitaniji članci