Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
24 komentara

Najbolji svjetski golman nakon godinu i pol dobit će plaću...

Najbolji svjetski golman Josip Pavić 18 mjeseci od vaterpola nije zaradio ni kunu, ali nikad nije kukao. Šutio je i nadao se. Vjerovao je da će se problem Mladosti riješiti

Slavko Midžor/Pixsell
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
24 komentara

Agonija Mladosti napokon je privedena kraju. Milan Bandić obećao je spasiti “vaterpolski Real Madrid”, sanirati sve dugove i u roku od tri godine vratiti klub na vrh hrvatskog, ali i svjetskog vaterpola.

Najbolji svjetski golman Josip Pavić 18 mjeseci od vaterpola nije zaradio ni kunu, ali nikad nije kukao. Šutio je i nadao se.

- Samo ja i moja obitelj znamo kako smo uspjeli preživjeti. Nasreću, naučen sam da budem skroman čovjek, tako da mi je i to pomoglo - rekao je Josip Pavić i dodao:

Uvijek sam vjerovao da će se problem Mladosti jednog dana riješiti.

Gradonačelnik Milan Bandić izjavio je kako neće dopustiti da Mladost propadne, da će je spasiti kao što je svojedobno spašavao Cibonu. I pritom je poručio Paviću:

- Moram reći Jozi Paviću da će Mladost sigurno biti spašena, a svi njegovi problemi riješeni. Zagreb neće dopustiti da mu najbolji sportaši odlaze.

A Pavić, iako na rubu egzistencije, nikad nije pomišljao otići iz Mladosti. Ugovor mu traje još dvije godine i ispoštovat će ga.

- Mladost mi je puno dala. A uostalom, ona je najveći svjetski klub - kaže Pavić.

Naši partneri pišu
Message