Sport

Komentari 9

Najjače seke na svijetu: Jedna je u UFC-u, druga stiže uskoro

Najjače seke na svijetu: Jedna je u UFC-u, druga stiže uskoro

BORBE I ORUŽJE Valentina i Antonina Ševčenko vrhunske su borkinje. Osim ljubavi prema borbama, dijele i strast prema oružju. Valentina je u UFC-u, a tri godine starija Antonina prvakinja je u kickboxingu

Valentina Ševčenko (30) jedna je od najboljih borkinja UFC-a. Rođena Kirgistanka koja se bori pod peruanskom zastavom ima samo tri poraza, od toga su dva od prvakinje Amande Nunes, a uskoro će joj se u UFC-u pridružiti tri godine starija sestra Antonina.

Obje su muay-thai šampionke, Valentina je nešto ranije od sestre odlučila prijeći u mješovite borilačke vještine, ali sad i Antonina kreće istim putem. Trebala bi debitirati u novoj sezoni showa koji je na neki način prijamni ispit za UFC. 

Borci i borkinje bore se u losanđeleskoj dvorani pred gazdom UFC-a Danom Whiteom koji odlučuje koji će od njih dobiti ugovor s UFC-om. Ove godine jedna od kandidatkinja bit će upravo Antonina 'La Pantera' Ševčenko, piše Fightsite.

Antonina je lani dvaput nastupala u mješovitim borilačkim vještinama, obje je borbe dobila. Vrhunska je kickboxerica, ima 39 pobjeda i jedan poraz i prvakinja je najjače svjetske muay-thai promocije Lion Fights. 

Sestre Ševčenko žive i treniraju u Peruu, obje su zaljubljenice u oružje što svjedoče brojne fotografije i video zapisi na Instagramu na kojima ili drže ili pucaju iz pištolja i pušaka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci