Obavijesti

Sport

Komentari 31

Najljepša nogometašica na svijetu je zauzeta! Ana Maria otkrila tko joj je osvojio srce

Najljepša nogometašica na svijetu je zauzeta! Ana Maria otkrila tko joj je osvojio srce

Hrvatska nogometašica Ana Maria Marković je od ožujka ove godine izvan travnjaka zbog teške ozljede koljena, a za Bild je razgovarala o svom privatnom životu i otkrila kako je u vezi s portugalskim nogometašem

VIDEO

Prije dvije godine smo je upoznali. Debitirala je za švicarski Grasshopper u Kupu i zabila četiri gola! Postala je hit u svjetskim medijima, što zbog iznimnog nogometnog talenta, ali i ljepote kojom je očarala mnoge. Rodila se u Splitu, ali većinu života provela je u Švicarskoj.

Pokretanje videa...

Nogometašica 01:05

Hrvatica Ana Maria Marković (24) je za mnoge najljepša i najzgodnija nogometašica na svijetu, no kako je i sama rekla, o tome ne razmišlja. Najbitniji joj je nogomet, a na terenu je nema od ožujka ove godine kada je slomila prednji križni ligament. 

Mnogi su pokušali osvojiti njezino srce, obasipali su njezine društvene mreže sladunjavim porukama. Nitko od njih nije uspio, ali jest jedan Portugalac. Kako je lijepa Ana Maria potvrdila za Bild, već neko vrijeme je u vezi s portugalskim nogometašem Tomasom Ribeirom. Upoznali su se još 2020. godine kada se ona priključila ženskoj momčadi Grasshoppera, a on je istovremeno igrao za mušku momčad. Na ljeto je otišao u Vitoriju Guimaraes za 250 tisuća eura, ali održavaju vezu na daljinu.

- Upoznali smo se tijekom njegova boravka u Zürichu. Kad sam se ozlijedila, shvatila sam da ga trebam uz sebe. On mi daje podršku. On je taj koji je najviše bio uz mene - rekla je Ana Maria za Bild.

Oporavila se od teške ozljede desnog koljena i svakodnevno radi na sebi kako bi se što prije vratila u formu i samim time opet kročila na teren. 

Javio joj se i Neymar 

Mnogi komplimenti stižu na njen račun zbog izgleda i to joj nimalo ne smeta, dapače.

- Sviđaju mi se tekstovi u kojima me zovu najljepšom nogometašicom jer čini me sretnom kada čujem da sam lijepa. Ali onda neki nazovu seksi, što mi ne odgovara, ni mojoj obitelji. Uvijek treba biti oprezan kada pišete o ljudima, pogotovo o onima koje ne poznajete - rekla je jednom prilikom. 

Velika Gorica: Nogometašice Hrvatske protiv Rumunjske u kvalifikacijskoj utakmici za SP

Dotaknula se i teme diskriminacije sportašica, pogotovo na društvenim mrežama.

- Razlika je kada se Erling Haaland fotografira u kupaćima i, primjerice, ja u bikiniju. Kod njega sigurno nećete naići na iste seksističke komentare. Mi djevojke jedna drugoj čuvamo leđa i podrška smo si, ali voljela bih da za nas to čine i kolege. To bi im bilo na čast.

Otkrila je Ana Maria i da su je kontaktirali mnogi poznati nogometaši, između ostalih i Brazilac Neymar.

- Naravno da sam u kontaktu s drugim nogometašima, radimo isti posao. Neymar je nevjerojatan. Nadam se da ću ga uspjeti nagovoriti da podrži ženski nogomet.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti