Obavijesti

Sport

Komentari 62

Najplaćeniji dinamovac: Shvatio sam da sam u drugom ili trećem planu. A volio bih ostati u klubu

Najplaćeniji dinamovac: Shvatio sam da sam u drugom ili trećem planu. A volio bih ostati u klubu

Jakirović nam je upalio svjetlo i vratio nadu. Svaki trener ima svoj pogled i rezone zašto igra Topić ili netko drugi, a ne ja. Nisam dosad imao komunikaciju ni s kim u klubu oko novog ugovora, rekao je Josip Drmić

VIDEO

Josip Drmić (31) našao se ove sezone u nemilosti trenera Dinama Igora Bišćana koji mu je dao svega 22 minute u tri utakmice.

Promjenom na klupi Sergej Jakirović nagovijestio je da na njega računa. U zadnjoj je godini trenutačno najbogatijeg ugovora u Maksimiru koji mu donosi između 1,2 milijuna eura bruto. Zabio je jedini gol u remiju s Goricom u zatvorenoj prijateljskoj utakmici u subotu na Maksimiru (1-1).

POGLEDAJTE SAŽETAK: Osijek - Dinamo 2-3

Pokretanje videa...

Osijek - Dinamo 2-3 (sažetak) 01:59

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

- Jakirović nam je ponovno upalio svjetlo i vratio nam nadu nakon što smo pali u crnu rupu. Vratio je nadu i meni, perspektiva mi sad izgleda mnogo bolje - rekao je Drmić za Germanijak.

Pa gdje je uopće puklo s bivšim trenerom?

- Imao sam jedan razgovor s njim, ali teško mi je reći neki konkretan zaključak. U svakom slučaju, vidio sam i shvatio da sam u drugom, trećem ili tko zna kojem planu. Ali tako je to u nogometu, svaki trener ima svoj pogled, svoje rezone zašto igra Topić ili netko drugi, a ne ja. Trener je taj koji odlučuje i to se poštuje koliko god igraču bilo teško što ne igra. Ali stvarno vjerujem da ću u nastavku sezone pokazati kvalitete, da će dolazak Jakirovića promijeniti neke stvari.

Zagreb: GNK Dinamo i NK Slaven Belupo sastali se u 29. kolu Prve HNL

Demantirao je glasine turskih medija da je bio na odlasku u Gaziantep, priču nazvao izmišljotinom i rekao da mu je izgledalo da "netko navija da ode iz Dinama". A on, kaže, želi ostati.

- Trebam dobiti kontinuitet, a dosad ga nisam imao. Ne može se baš reći da sam odigrao nekoliko utakmica zaredom u većoj minutaži. Ako se to dogodi, ako dobijem takvu šansu, onda je na meni da je i iskoristim. Iskreno, dosad nisam imao komunikaciju ni s kim u klubu oko ugovora. Ako me pitate o planovima, da, volio bih ostati. To mi je glavni cilj i velika želja. I zato ću dati sve od sebe da na terenu, kad igrao, to i opravdam.

Što kaže o mogućem tandemu s Brunom Petkovićem (28)?

- Bruno je klasa, fantastičan igrač i iznimno ga cijenim. On je, da se tako izrazim, Ferrari. Ja nisam, više sam Lamborghini, haha, ili neki kvalitetan Mercedes. Zapravo, mogu biti onaj dobar, kvalitetan "oldtimer". I zajedno možemo biti ubojit tandem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti