Obavijesti

Sport

Komentari 2

Najteži posao - Za 20.000 eura radim baš sve

Najteži posao - Za 20.000 eura radim baš sve
1

Dinamova klupa želja je i san većine hrvatskih trenera. No za veliku plaću svi oni moraju pogaziti ponos i pasti na “magarca”

VIDEO

Neće me smijeniti, ako im više ne trebam, dogovorit ćemo se, rekao je nakon Virovitice Branko Ivanković. Porazi od Ajaxa i Varteksa, muka protiv trećeligaša možda mu se nakon 28 pobjeda, ajde, možda mu se i može oprostiti. Ali Ivanković je dokazao da mu je novac važniji od svega u životu. U deset mjeseci već je zaradio 200.000 eura, što je u našim uvjetima velik novac. No što sve čovjek za to mora raditi, ispada da ima najteži posao na svijetu. Ivanković je pregazio ponos, uvjerenja... Nitko od njegovih prethodnika nije nakon Dinama našao bolji i unosniji posao. Svi su pali na “magarca”.

DOBAR NOVAC ZA PONIŽENJE
Mamić mu stalno ulazi u svlačionicu, diže atmosferu bacajući sakoe i trgajući košulje. Nekoliko pogrdnih riječi koje ne spadaju u Ivankovićev rječnik ruše njegov autoritet i svi ga ismijavaju. Sigurno je, ne jedanput, pomislio: Što mi to treba! Ali kad sjedne 20.000 eura, lakše se diše.

ŠTO ĆE MI PODRŠKA, IDEM U ŠOPING
Pobjeđuje 1-0, 2-0 ili 6-1, ali navijači nikad nisu skandirali njegovo ime. Pa zašto kad je srušio sve rekorde u klupskoj povijesti, još je tako uglađen i fin. Ima li sve ovo smisla? A, dobro, uskoro će 1. u mjesecu, bit će za novo odijelo. Kako reče Vlatkica, šoping je najbolja terapija. Stvarno pali!

STOPER? ZAPRAVO MI I NE TREBA
Rekao je Mamiću da mu treba kvalitetan obrambeni igrač. Robert Kovač nije došao, ali stigao je Boško Balaban. Pa, dobro, možda to i nije tako loše, on je odličan igrač. Zapravo mu stoper i ne treba kad bolje razmisli jer bolje je šutjeti: Da, Zdravko ti si u pravu. A pogled na račun sve liječi.

NEDISCIPLINA?  
Ma nije to ništa Šokota ga je demantirao u novinama, narušio je klupsku disciplinu. Prije toga su “iskakali” Turina, Modrić, Lončarić... Joj, pita se Ivanković, zašto su takvi, zar me stvarno nitko ne sluša? Ma to samo novine tako pišu, zapravo ništa nije točno. Važno da 20.000 sjedne točno u minutu.

SUSTAV? REKORD!
Kad ga pitaju za promjenu sustava igre, on odgovara: - Pa ja sam skinuo rekord, 28 pobjeda u nizu. Tim sustavom. Recimo, Cibalia, Inter, reprezentativna stanka i - puf - mjesečna plaća. Stvarno rekord, nitko u svlačionici ne zarađuje toliko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz