Obavijesti

Sport

Komentari 70

'Najviše volim kad Cristiano ode negdje. Jedem ono što mi ne da'

'Najviše volim kad Cristiano ode negdje. Jedem ono što mi ne da'

Tajna fizičke spreme Cristiana Ronalda je u biranoj prehrani, dijeti i svakodnevnom vježbanju, a njegova partnerica Georgina ponekad jedva čeka da nogometaš otputuje kako bi se mogla najesti

VIDEO

Opće je poznata stvar da profesionalni sportaši, pogotovo ako žele biti najbolji u onome što rade, moraju paziti na prehranu. Jedan od njih zasigurno je Cristiano Ronaldo (36) koji dnevno pojede šest obroka, ali gotovo nikad ne jede smrznutu hranu, ne pije gazirana pića, a teško da ćete ga vidjeti i s čašom alkoholnog pića. 

POGLEDAJTE VIDEO: Cristiano Ronaldo u Splitu

Pokretanje videa...

Cristiano Ronaldo u Splitu 01:36

Njegova bolja polovica Georgina Rodriguez (27) baš i nije ljubiteljica takvog načina života pa jedva čeka da zvijezda Juventusa ode kako bi se mogla najesti. 

U intervjuu za engleski tabloid The Sun, Georgina je otkrila da kad Cristiano otputuje, koristi priliku kako bi djeci dala ono što im njihov otac inače ne bi dopustio. 

- Kad njega nema, priuštimo si neke obroke koje on ne voli ili ih ne konzumira. Istina, i Cristiano pojede pizzu, ali samo jednom tjedno nakon čega napravi mnogo trbušnjaka. Volim ga ponekad iznenaditi onim što mu se sviđa, ipak kad njega nema, svi se možemo najesti. Ponekad jedva čekamo da ode - rekla je Georgina.

Ronaldo je jedan od najboljih u povijesti, čovjek koji je srušio brojne rekorde, koji prvi dolazi na trening i zadnji s njega odlazi, a čini se kako nogometaš upravo to želi i svom sinu. 

- Vidjet ćemo hoće li i moj sin postati veliki nogometaš - rekao je krajem prošle godine za portugalski medij A Bola pa dodao:

- Ponekad pije Coca-Colu i jede čips što me jako nervira i on to zna. Nekad mu kažem da nakon trčanja uskoči u mrzlu vodu kako bi se bolje oporavio. On kaže da mu je to prehladno. U redu je, ima tek deset godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...