Obavijesti

Sport

Komentari 53

Dinamovci ljube kćerke ikone HNL-a i bivšeg Ćirinog vatrenog

Dinamovci ljube kćerke ikone HNL-a i bivšeg Ćirinog vatrenog

Modne ikone, ljepotice i odabranice naših 'modrih' nogometaša uvjerljivo su im najveća podrška i najglasniji navijači. Ne sumnjamo kako i protiv Feyenoorda podrške neće izostajati

VIDEO

Prema rasporedu slijedi utakmica petog kola Europske lige, dvoboj između Feyenoorda i Dinama u 18.55. 'Modri' su trenutno rekorderi s 11 utakmica zaredom bez poraza s osvojenih osam bodova. 

Vjerujemo kako će navijanje i podrška njihovih boljih polovica odjeknuti sve do Nizozemske.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamov kalendar za 2021. 

Pokretanje videa...

Dinamov kalendar za 2021. 00:47

Lejla Hajrović (30)

Odabranica Izeta Hajrovića (29) poznata je po ekstravagantnom modnom, ali i životnom stilu, a bračni par postao je hit otkad su se preselili u Hrvatsku gdje Izet igra za zagrebački Dinamo. Upoznali su se u Zürichu na jednoj prijateljskoj večeri prije osam godina, a tada je Izet već bio uspješni nogometaš. Izetova bolja polovica radi u očevoj firmi te je barem jednom mjesečno u Zürichu. Ostatak vremena trudi se biti najveća moguća podrška suprugu.

Lejla je velika ljubiteljica mode što se može vidjeti i na njezinom Instagram profilu gdje ju prati 240.000 fanova. Nerijetko objavljuje skupocjene odjevne predmete, a u ormaru ima na desetke markiranih torbica čije cijene idu i do 80.000 kuna. 

Velika mu je podrška, a prošle godine propustila je Tjedan mode u Parizu i otišla u Manchester bodriti Izeta na utakmicu Lige prvaka. 

Helena Matić (26)

Najpoznatija među djevojkama nogometaša zasigurno je dugogodišnja djevojka Dominika Livakovića (25). Helena je velika ljubiteljica mode s diplomom Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu. Helena se 20 godina bavila umjetničkim i sinkroniziranim klizanjem, te je odradila više od 75 nastupa u Zagrebačkim pahuljicama.

Atraktivna brineta, koja izgledom podsjeća na britansku princezu od Sussexa Meghan Markle, pratila je Dominika i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a od tada je često bila viđena na maksimirskim tribinama. Kad nije u mogućnosti prisustvovati utakmicama, Helena s njihovim ljubimcem Cruzom navija za Livija ispred malih ekrana. 

Andrea Janković

Andrea Janković, djevojka dinamovca Arijana Ademija (28) u travnju ove godine rodila je sina Adriana u zagrebačkom rodilištu Podobnik.

Arijan privatni život drži što dalje od javnosti pa se o njihovoj vezi malo toga zna. Svojedobno je istaknuo kako mu je Andrea uvijek podrška kada mu je najteže. Upoznali su se nakon što je Ademi krenuo igrati padel na Velesajmu, a u vezi su gotovo četiri godine.

Andrea je kćer bivšeg hrvatskog reprezentativca Janka Jankovića, koji je odigrao dvije utakmice za "vatrene" 1994. godine. Igrao je u velikoj pobjedi 2-0 nad Španjolskom u Valenciji, te u remiju 2-2 s Mađarskom.

Anita Gavranović (30)

Supruga Dinamovca Marija Gavranovića (31) u svibnju prošle godine rodila je malenu Leonie, a kćerkin prvi rođendan dočekali su u Zagrebu. Oboje su odrasli u Zürichu, a već dvije godine žive u Zagrebu. Inače su dobri prijatelji s Marijevim suigračem Izetom Hajrovićem i njegovom suprugom Lejlom s kojima su proslavili rođendan njihove kćerkice. Unatoč treninzima i nogometnoj karijeri, Anita ima veliku Marijevu podršku u odgoju malene, dok mu ona istu daje kada igra za Dinamo. 

Tia Vugrinec (23)

Djevojka mladog Varaždinca Luke Ivanušeca (22), Tia Vugrinec završila je privatni studij na Vernu, a Luka je Tiju prvi put u javnosti pokazao na božićnom domjenku Dinama. Mladi par upoznao se u rodnom Varaždinu, a slobodno vrijeme koriste za zajednička putovanja. Tia je od malih nogu uključena u nogomet jer je njezin otac Davor Vugrinec bio nekadašnji hrvatski reprezentativac.

Anita Leovac

Bivša manekenka Anita Leovac i Marin Leovac (32) u braku su devet godina, a upoznali su se slučajno u jednom zagrebačkom klubu kada je Marin došao u posjet rođaku. Dinamovac je svoju bolju polovicu zaprosio u najromantičnijem gradu na svijetu - Parizu, a u braku su dobili dva sina. Anita je iz inače zagrebačke Dubrave, a najbolja prijateljica joj je Iva Šarić Leko.

Gabrijela Tandara (24)

Najveća podrška talentiranog Zagrepčanina Marka Tolića (24) njegova je djevojka Gabrijela Tandara. Plavokosa ljepotica i dinamovac u vezi su nešto više od tri godine, a u slobodno vrijeme vole putovati. Iako je dolazak navijača na tribine trenutno zabranjen, vjerujemo da će po završetku pandemije ljepotica sa zagrebačke Trnovčice bodriti Tolića na Maksimiru. 

Suzana Oršić

Nakon deset godina veze Mislav Oršić (27) i njegova djevojka stupili su u brak 2018. godine. Dinamov nogometaš je oženio srednjoškolsku ljubav, a istog dana je krstio i sina Manuela. Ivana Marić pjevala je na svadbi zaljubljenog para te je na društvenim mrežama objavila fotografiju uz poruku čestitke mladencima.

Maja Čižmar 

Atraktivna brineta djevojka je slovenskog nogometaša Petra Stojanovića (25) koji igra na poziciji desnog beka. Maja i Petar u slobodno se vrijeme najviše druže s njegovim kolegama Livakovićem i Šitumom, a prije dvije godine su svi zajedno uživali na zimskom odmoru u Dubaiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao