Obavijesti

Sport

Komentari 58

Naklonite se majstoru: Ronaldo prvi Europljanin sa 100 golova!

Naklonite se majstoru: Ronaldo prvi Europljanin sa 100 golova!
4

Cristiano Ronaldo fantastičnim je golom iz slobodnog udarca Šveđanima došao do okrugle "stotke" na kontu reprezentativnih golova, a dodao je još jedan. Samo je legendarni Iranac Ali Daei zabio više

VIDEO

Čovjek je srušio nebrojene klupske i reprezentativne rekorde, a od 8. rujna 2020. ima i još jedan u svome vlasništvu. Cristiano Ronaldo (35) vratio se nakon infekcije stopala i Šveđanima zabio 100. i 101. gol u dresu portugalske reprezentacije.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako Ronaldo zabija

Pokretanje videa...

Ronaldo na treningu Juvea 01:32

I to na kakav način. Napadač Juventusa je u prvoj minuti nadoknade prvog dijela u Solni namjestio loptu na 25 metara i fenomenalno pogodio u desne "rašlje" švedskog gola. Sa stilom je Cristiano došao do stotke.

Prvi je čovjek u povijesti europskoga reprezentativnog nogometa koji je došao do 100 golova, a za to mu je trebalo 165 utakmica.

Štoviše, samo je jedan reprezentativac u cijelom svijetu zabio više od njega. Ali Daei (51) za Iran ih je zabio 109 od 1993. do 2006. u 149 nastupa.

Ronaldo je Robinu Olsenu zabio gol iz slobodnog udarca deseti put u Portugalu, a 57. put u karijeri. A u 72. minuti dodao je i drugi na dodavanje Joaa Felixa za konačnih 2-0. I taj je bio krasan. S ruba šesnaesterca u suprotni gornji kut...

Izgledno je tako da će se Francuska i Portugal boriti za prvo mjesto u našoj skupini, a Hrvatska i Švedska za izbjegavanje četvrtog mjesta koje nosi ispadanje u drugi razred Lige nacija u idućem izdanju.

Nogometna reprezentacija Belgije pobijedila je Island sa 5-1 ostvarivši i drugu pobjedu u skupini 2 elitnog razreda Lige nacija, dok su Danska i Engleska odigrale bez golova.

Islanđani su u Bruxellesu poveli u 11. minuti golom Holmberta Arona Fridjonssona, no Belgija je vrlo brzo okrenula rezultat preko Axela Witsela (13) i Michyja Batshuayia (17). Na 3-1 je u povisio Dries Mertens u 50. minuti, da bi Batshuayi u 69. minuti zabio i svoj drugi gol na utakmici. Golijadu je zaključio Jeremy Doku u 80. minuti.

U drugom susretu iz ove skupine Danska i Engleska su odigrali 0-0. Englezi tako niti u drugom susretu nisu postigli gol iz igre. Naime, pobjedu protiv Islanda u prvom kolu izborili su pogotkom iz kaznenog udarca.

Na ljestvici vodi Belgija sa šest bodova, Engleska ima četiri, Danska jedan, a Island je na dnu skupine s dva poraza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom