Sport

Komentari 9

Nakon Ademija, i Škorić odlazi u Kinu?! Kapetan Osijeka na meti

Nakon Ademija, i Škorić odlazi u Kinu?! Kapetan Osijeka na meti

Za povremenog hrvatskog reprezentativca zanimanje je pokazao Changzhou Mighty Lions, kineski prvoligaš. Navodno se radi o jako konkretnom upitu i pitanje je dana kad će stići ponuda

Nije Makedonac Arijan Ademi (31) jedini HNL igrač koji bi ovih dana trebao preseliti u Kinu. Germanijak javlja da bi kapetan Osijeka Mile Škorić (31) mogao napustiti 'bijelo-plave' i nastaviti karijeru u Kini.

POGLEDAJTE VIDEO: Dino Mataković napisao himnu Osijeka

Za povremenog hrvatskog reprezentativca zanimanje je pokazao Changzhou Mighty Lions, kineski prvoligaš. Navodno se radi o jako konkretnom upitu i pitanje je dana kad će na adresu prvoligaša s Drave stići ponuda. Prijelazni rok u Kini traje do sredine travnja. 

Škorić je pod Reneom Pomsom bio u drugom planu. Mučio se s ozljedama, a po povratku je grijao klupu. Ove sezone odigrao je tek 13 utakmica uz asistenciju. Pod novim trenerom Borimirom Perkovićem vratio se u prvih 11, u obje utakmice odigrao je 90 minuta.

Tehnički potkovani stoper ugovor s Osijekom ima do 2025. Ušao je u 32. godinu života i možda je ovo idealno vrijeme da se dodatno naplati. U Osijeku igra svoju 14. sezonu (desetu u nizu). 

Osijek, uz Škorića, na poziciji centralnog braniča ima još Adriana Leona Barišića, Jevhena Čeberka, po potrebi Mihaela Žapera... 

Najčitaniji članci