Sport

Komentari 1

Nakon pjevačice i Playboyeve zečice, Dimitrov zaručio kćer ruskog milijardera Osmanova

Nakon pjevačice i Playboyeve zečice, Dimitrov zaručio kćer ruskog milijardera Osmanova

Lolita Osmanova i bugarski tenisač navodno su dugo držali vezu u tajnosti zbog konzervativnog odgoja Ruskinje koja iza sebe već ima jedan propali brak

Bugarski tenisač Grigor Dimitrov (30) poznat je sportskoj, ali i široj javnosti kao osvajač srca brojnih žena, pa je tako bio u vezi s ruskom tenisačicom Marijom Šarapovom i glumicom i pjevačicom Nicole Scherzinger. 

POGLEDAJTE VIDEO: Marija Šarapova

'Kralj noći' i veliki zavodnik odlučio se skrasiti, te je stavio zaručnički prsten na ruku Lolite Osmanove (25), kćerke ruskog biznismena i oligarha Eldara Osmanova. 

Lolita se prstenom pohvalila na društvenim mrežama, a vezu su navodno dugo skrivali od javnosti zbog konzervativnog odgoja Osmanove koja iza sebe već ima jedan brak. 

Radi se o sinu milijardera Alberta Avdolyana za kojeg se udala u Los Angelesu, a vjenčanje je koštalo vrtoglavih 13 milijuna dolora. Lolita je Gaspara ostavila nakon godinu dana, te je u međuvremenu postala djevojka bugarskog tenisača. 

Dimitrov je tri godine bio s nekadašnjom prvom tenisačicom svijeta, Ruskinjom Marijom Šarapovom, a 2012. je zamalo izbio skandal kada je njihova veza objavljena dok je navodno bio u tajnoj vezi s američkom tenisačicom Serenom Williams. 

Pisalo se da je Dimitrov bio i u vezi s Playboyevom zečicom Nikoletom Lozanovom, ali i bivšom djevojkom vozača Formule 1 Lewisom Hamiltonom. 

Najčitaniji članci