Obavijesti

Sport

Komentari 24

Napoli ispratio Frosinone s pet komada i preuzeo vrh Serie A

Napoli ispratio Frosinone s pet komada i preuzeo vrh Serie A
7

Talijanska Serie A priredila je pravu malu senzaciju ovo, 19. kolo. Čak sedam od devet utakmica pobijedili su gosti, a jedini pobjednik domaćin bio je Carpi

VIDEO

Talijanska Serie A priredila je pravu malu senzaciju ovo, 19. kolo. Naime, nakon jučerašnje pobjede Lazija nad Fiorentinom 3-1 i današnjih pobjeda Sassuola, Genoe, Chieva, Napolija, Empolija i Palerma, pobjedu u sedam od devet utakmica odnijeli su gosti .

Jedini domaćin koji je uspio slaviti bio je Carpi protiv Udinesea 2-1, dok su Roma i Milan podijelili bodove rezultatom 1-1.

Napoli je uvjerljivo slavio protiv Frosinonea. Momčad Maurizija Sarrija poigrala se s debitantom Serie A i glatko pobijedila 5-1. Gonzalo Higuain bio je dvostruki strijelac, dok su za momčad sa San Paola, osim Argentinca, zabijali Raul Albiol (20'), Marek Hamšik (59') i Manolo Gabbiadini (71'). Jedini gol za Frosinone postigao je Paolo Sammarco (81').

Povremeni hrvatski reprezentativac Ivan Strinić odigrao je cijelu utakmicu, a ovo mu je bio drugi nastup u Serie A ove sezone.

Napoli je tako iskoristio kiks Intera, koji je šokantno izgubio od Sassuola na Giuseppe Meazzi 0-1 golom Domenica Berardija iz penala u 95. minuti , i preuzeo vrh Serie A. Mora se priznati da otkad je bivši trener Empolija preuzeo momčad, Napoli djeluje odlično.

VIDEO

U ostalim utakmicama Atalanta je izgubila od Genoe 0-2 dok je Bologna , nakon velike pobjede nad Milanom 1-0, sad izgubila od Chieva istim rezultatom. Strijelci za Genou su bili Blerim Džemaili i Leonardo Pavoletti , a za Chievo je pogodio bivši Juventusovac Simone Pepe.

Torino je izgubio od Empolija 1-0, vjerojatno najvećeg iznenađenja ovogodišnjeg talijanskog prvenstva, a strijelac jedinog gola bio je iskusni napadač Massimo Maccarone . Marko Livaja igrao je do 51. minute i uspio zaraditi žuti karton, svoj šesti u 13 nastupa ove sezone.

Fenjeraš Hellas Verona izgubila je od Palerma Mate Jajala 1-0 i sve je izvjesnije da će momčad Luigija Delnerija u niži rang natjecanja. Jajalo je igrao do 75. minute.

Kolo će zatvoriti Sampdoria i Juventus večeras u 20.45 sati. Momčad Marija Mandžukića gostuje na Luigi Ferrarisu, a prema posljednjim informacijama postoje mogućnosti da će Mandžo zaigrati.

Rezultati 19. kola talijanske Serie A:

  • Carpi - Udinese 2-1
  • Fiorentina - Lazio 1-3
  • Roma - Milan 1-1
  • Inter - Sassuolo 0-1
  • Atalanta - Genoa 0-2
  • Bologna - Chievo 0-1
  • Frosinone - Napoli 1-5
  • Torino - Empoli 0-1
  • Verona - Palermo 0-1
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući