Obavijesti

Sport

Komentari 32

Napoli je čudesnim preokretom ostao u utrci za naslov prvaka!

Napoli  je čudesnim preokretom ostao u utrci za naslov prvaka!
1

Do 89. minute se činilo da je Napoli napravio pravi kiks, vjerojatno su se i navijači počeli opraštati od ideje i vjere u naslov prvaka, ali Sarrijeva momčad se uspjela vratiti

VIDEO

Do 89. minute se činilo da je Napoli napravio pravi kiks, vjerojatno su se i navijači počeli opraštati od ideje i vjere u naslov prvaka, ali Sarrijeva momčad se uspjela vratiti, uzeti tri boda i zadržati zaostatak od četiri boda za Juventusom.

Naravno, bio je domaćin na San Paolu bolji, konkretniji, ali od dvije prilike koliko ih je imao, Chievo je jednu znao iskoristiti. Pogodak za prednost postigao je Stepinski u 73. minuti. Prije toga je Napoli imao penal kojeg nije realizirao Mertens.

Napoli se uspio vratiti preko Milika koji je bio strijelac glavom u 89. minuti. Za ludnicu na San Paolu pobrinuo se Diawara u 93. minuti lijepim golom nakon kornera. Bio mu je to prvi gol u Serie A u 69. nastupu. 

Milić je utakmicu gledao s klupe, a Rog je u 95. zamijenio Mertensa i tako proveo tek nekoliko sekundi na terenu.

Pobjedu od 1:0 upisala je Verona protiv Cagliarija, a pogodak odluke je postigao Romulo iz penala u 36. minuti. Petković je ostao na klupi.

Istim rezultatom Crotone je pobijedio Bolognu, a strijelac za pobjedu je bio Simy u 25. minuti. 

Sedam kola prije kraja, Juventus je prvi s tri boda ispred Napolija koji je ostao u utrci za naslov.

Inter izgubio

Nogometaši milanskog Intera izgubili su u 31. kolu na gostovanju kod Torina s minimalnih 0:1. Jedini pogodak na utakmici postigao je Ljajić u 36. minuti na asistenciju De Silvestrea.

Prvi je to bio poraz Intera nakon mjesec i pol dana, ali prilično bolan jer su njime ugrozili plasman u Ligu prvaka iduće sezone. I dalje se oni nalaze na četvrtom mjestu poretka, ali su ostali na 59 bodova, a petoplasirani Lazio koji kasnije igra kod Udinesea ima 57 i može ih preskočiti.

U redovima Intera nastupila su oba hrvatska reprezentativca, Marcelo Brozović i Ivan Perišić. Oba su igrala cijeli susret, a Brozović je u 39. minuti zaradio žuti karton. Perišić se istaknuo "predasistencijom" kod pogotka - Torina! Hrvatski je reprezentativac pokušao oduzeti loptu jednom domaćem igraču i pritom je udario te idealno uposlio De Silvestrea čiji je ubačaj pronašao Ljajića. A njemu nije bilo teško zatresti mrežu.

Bio je Inter poduzetniji, imao čak 15 udaraca prema golu i gotovo više udaraca u okvir nego Torino ukupno (8-9), ali nije im to ništa pomoglo. Ispromašivali su se poprilično i u rubrici pogoci ostala je nula. Inter je tako propustio lijepu priliku da preskoči Romu na trećem mjestu (60 bodova).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom